Анн-Джи с шоу в Лас Вегас

Едно от най-новите и култови нощни заведения на Лас Вегас организира страхотно шоу с участието на очарователната поп певица Анн-Джи. Шоуто включваше два часа програма, наситена с най-големите хитове на българската звезда, като „Може би”, ”Накарай ме” и ”Не вярвам”, както и множество актуални световни хитове, изпълнени от нашата певица. Освен песни, шоуто съдържаше и много танци със специално поставена за случая хореография и костюми. Партньори на Анн-Джи в незабравимия танцов спектакъл бяха черната перла Кенди – една от най-известните американски танцьорки на нощен Вегас и фотомоделът Дейвид Милър, който не спря да очарова всички присъстващи дами с перфектното си шоколадово тяло и красиво лице.

Анн-Джи с шоу в Лас Вегас

На шоуто присъстваха много от българските емигранти в Америка и множество жители на Вегас дошли специално да зърнат българската звезда. Като основен медиен партньор от мястото на събитието, предаването “Фитнес мания” ще има единствените права за България да излъчи кадри от бурния шоу спектакъл.

Анн-Джи с шоу в Лас ВегасАнн-Джи с шоу в Лас Вегас

На партито присъстваше и атрактивната едрогърда Анита, с която Анн-Джи е близка приятелка. Въпреки че поп-принцеската беше отседнала в един от най-известните хотели на Вегас – Ескалибур, тя погостува и няколко нощи в прекрасния дом на българската Памела Андерсън. През деня двете приятелки обикаляха по луксозните магазини в Цезар Палас - най-популярният шопинг център на Вегас.

Анн-Джи с шоу в Лас Вегас

Снимки © Архив Анн-Джи