Мисис Свят 2008 направи обръщение към българския народ

Мисис Свят 2008  Наталия Шмаренкова направи обръщение към българския народОбръщението на Мисис Свят 2008 се излъчи в рамките на конкурса “Лейди България”, който всички ценители на красотата и модния блясък гледаха на 17.01 (събота) по НТВ.

Наталия Шмаренкова беше поканена като специален гост и жури на конкурса “Лейди България” от Теодора Колчева. Леко неразположение на красавицата, която е бременна в 5-ия месец обаче изостри вниманието на лекарите и те категорично й забраниха да лети. В обръщението си украинката поздрави целия български народ и пожела повече вяра в красотата и женствеността, които според нея са най-целебните и спасителни сили на света. Мисис Свят 2008 отправи личните си благопожелания към организаторката на конкурса Теодора Колчева, с която поддържат близки взаимоотношения.

Преди да спечели титлата Мисис Свят, Наталия е известна певица. Тя обожава да пее от съвсем ранна възраст и скоро вокални педагози разбират, че има изключително специфичен и богат глас, който прекрасно би изпъкнал под звуците на цигулката. Учи се да свири на цигулка и постига перфектна симбиоза с нежния инструмент. Младото момиче с артистичен псевдоним Камалия използва всяка възможност да се изявява на сцената.

Известната в Русия певица в момента покорява друга сцена – филмовата. Тя засне нов филм, чиято премиера ще е през пролетта в Кан, където ще партнира на известният от “Окнa” актьор Дмитрий Нагиев.

Снимка:

Мисис Свят 2008 Наталия Шмаренкова