Румен Георгиев е Господ в първия клип на Саманта

* Нина Никол дебютира като режисьор, а Цвети Разложка .... като ангелче

Мистър България Румен Георгиев играе Господ в дебютния видеоклип “Огън в Рая” на най-малката фолк-певица – 16 годишната Саманта. Певицата с най-сините очи в шоубизнеса всъщност е влюбена до уши в него и след като той я зарязва, се самоубива и се превръща в Дявол, но вместо да попадне в Ада, силната любов я отвежда право в Райските градини, където среща отново своята любов. Така на финала на видеото Господ и Дявола си разменят страстна целувка на фона на горящ кръст.

Саманта

Нина Никол, Румен Георгиев и Саманта

Светската журналистка Нина Никол дебютира като режисьор с видеото. Синеоката блондинка все още учи режисура, но вече има куп оферти за клипове и филми. Освен режисурата, Саманта й повери и сценария на видеото.

Повече от 15 часа продължиха снимките към първото парче на изпълнителката на “Диапазон рекърдс”. Клуб Хедон и фитнес и СПА “Дриймс” се превърнаха в декор за видеото. Самата изпълнителка сменя дузина тоалети, единият от които разкошна червена рокля с кристали Сваровски на испанския дизайнер Мануел Мота.

Нина Никол и Саманта

Саманта

На снимачната площадка се разхождаха секси ангели, една от които носителката на титлата “Лейди България” Цвети Разложка. Между почивките моделът от модна агенция “Евромоделс” си играеше с черната котка Веска, която също бе сред статистите.

“Miss Euromodel Black Sea”2008 Мариола Милушева и “Мис Снежна Кралица”2008 Мария Чорбанова

“Miss Euromodel Black Sea” 2008 Мариола Милушева и “Мис Снежна Кралица” 2008 Мария Чорбанова съвсем разгорещиха екипа, след като започнаха да си разменят целувки в басейна, а през това време Дяволицата Саманта ги наблюдаваше заговорнически. Видеото ще се завърти до десетина дни по ФЕН тв, както и в Интернет.

Цвети РазложкаСаманта

Снимки:

1. Саманта
2. Нина Никол, Румен Георгиев и Саманта
3. Нина Никол и Саманта
4. Саманта с танцьорки в клипа
5. “Miss Euromodel Black Sea”2008 Мариола Милушева и “Мис Снежна Кралица”2008 Мария Чорбанова
6. “Лейди България” Цвети Разложка
7. Саманта

© Валери Захов – Ероганс и VIP Communication