Силният пол предпочита умни пред красиви жени

Съгласно получените данни, девойките, чиято ключова характеристика била външния вид, представителите на силния пол разглеждали по-скоро като част от кратък роман.

„За съвременните мъже привлекателността и сексуалността не са толкова важни, когато става дума за сериозни отношения, - твърдят учените. - Днес мъжете обръщат внимание на интелекта и нивото на образованост на своята потенциална спътница в живота.

Силният пол предпочита умни пред красиви жени

Специалистите обясняват тези предпочитания с желанието на мъжете да имат до себе си достоен партньор, който да може да участва наравно с тях в икономическата част на семейния живот.

Мъжете просто се изненадват от умни жени, защото са рядкост. Поради тази причина, срещайки някоя такава, господата първоначално се сепват, защото не са подготвени за такъв вид общуване. Но малко след това, с всяка една изминала минута, тези дами се превръщат в наркотик - мъжете искат още и още от тях. Хубавото на този наркотик е, че колкото и да взимаш от него, няма опасност да прекалиш с дозата.

Умните жени имат един недостатък – не могат да се разпознаят така първосигнално, както глупавите. Трябва много старание, докато ти позволят да се докоснеш до душата им. До тялото им също. Тези жени не се оставят да бъдат съблазнени така лесно, а критериите и условията им към мъжа се поставят в момента, в който усетят, че той се доближава до тях или просто когато само ги поглежда.

Умната жена притежава някои качества, които я характеризират като такава: не е обсебена от мисълта за мъже; честна е със себе си; не прави драми; проницателна е; намерила е своя собствен стил; принципна е; умее да прощава; живее в хармония със себе си; въпреки всичко, тя си остава жена

А защо да не бъдем максималисти - умна и красива, перфектната комбинация!