Круизна компания плаща по 2000 лири за да пътувате - мечтаната работа

Забавно пътуване по света безплатно това лято? Една круизна компания предлага да плати на "чирак", за да направи точно това - можете да кандидатствате от днес.

Тези, които кандидатстват за позицията на "Shore Explorer", ще трябва да споделят най-добрата си история за пътуване с Royal Caribbean, използвайки Instagram. След това успешният кандидат ще бъде натоварен да документира пътуването си в приложението Instagram за споделяне на снимки, истории и видеоклипове.

Круизна компания плаща по 2000 лири за да пътувате - мечтаната работа

Целта на позицията е да се проверят екскурзиите по бреговете на круизната линия за три седмици това лято, за които на успешния кандидат ще бъдат изплатени 2000 паунда на седмица - еквивалент на годишна заплата от £ 104,000.

Royal Caribbean заяви, че търси „адреналинов наркоман“, който „има уникална способност да улови момент и да разкаже история в обикновена публикация в социалните медии“.

Бен Булдин, управляващ директор на Royal Caribbean International в Обединеното кралство и Ирландия, каза: „Instagram това не е просто платформа за съдържание, а област на вдъхновение и влияние, особено за следващото поколение туристи. Това е роля, която играем веднъж в живота."

Ходенето на глетчерите в Аляска, Осака в Япония, рафтингът в Норвежките фиорди и ездата на най-дългата в света хижа в Дубай са сред многобройните преживявания, които успелият кандидат ще опита.

Той ще бъде и първият, който ще стъпи на новия частен остров на Карибите, който ще бъде открит през май.

Instagram е един от начините, по които круизните компании привличат по-млади туристи. В проучване на 2000 души на възраст между 18 и 37 години, поръчано от Royal Caribbean и проведено от OnePoll, почти една трета заявиха, че са резервирали почивка, след като са видели, че някой е публикувал за нея в Instagram.

Тези, които кандидатстват за позицията на Royal Caribbean, трябва да са на 21 или повече години, да притежават валиден паспорт и да могат да пътуват тази година. Те ще летят между дестинации и ще пътуват сами, въпреки че могат да платят допълнително за други хора. Дългосрочно обвързване след края на проучването не е осигурено.

Заявлението за триседмичната позиция е отворено до 1 март.

Royal Caribbean има 25 кораба, включително най-голямия в морето - Symphony of the Seas, който има капацитет за над 5000 гости. Първият кораб на Quantum Class, Spectrum of the Seas, ще бъде пуснат през април.