Мегън Маркъл с впечатляващ тоалет

Херцогинята на Съсекс впечатлява с дълга рокля дело на „Сафия” (Safiyaa), която разкрива бременното ѝ коремче във Фиджи. Меган допълва бляскавата си визия с чифт диамантени обеци.

Мегън Маркъл с впечатляващ тоалет

Тя присъства заедно със съпруга си принц Хари на вечерно събитие в памет на принцеса Даяна, което е организирано от президента на Фиджи Джиоджи Конроте. В речта си по време на събитието Конроте заяви, че Даяна би била горда с това какъв мъж е станал сина ѝ и за, че е намерил щастието и любовта с Меган.

Хари от своя страна описа посещението като носталгично. Кралица Елизабет II посещава островната държава заедно с принц Филип през 1953 г., малко след коронацията си.

„Тази визита е носталгична за нас като младоженци, моите дядо и баба са отсядали в същия хотел „Гранд Пасифик” много пъти през годините”, казва Хари по време на речта си.

Бременната Меган, не показва признаци на умора и откакто двойката е на острова, те продължават по графика си.

По-рано днес те участваха в церемония по посрещането им, в която имаше традиционни песни и танци.

Хари опита традиционната местна безалкохолна напитка Кава.

Двойката приветства събралата се тълпа от балкона на хотел „Грант Пасифик”, като същото е направила и кралица Елизабет II със съпругът си принц Филип по време на първата им визита във Фиджи преди 50 години.

По време на посещението на Меган и Хари в Австралия се наложи херцогинята да отмени някои от ангажиментите си, заради умора.

БГНЕС