Модна Агенция "Ивет фешън" с официално изявление

От агенцията твърдо застават зад Розмари Тишер

По повод коментар на Евгения Калканджиева в социалните мрежи, относно представянето на модела на „Ивет фешън“ Розмари Тишер в риалити формата на Нова ТВ "ВИП Брадър", екипът на агенцията се почувствал длъжен да отговори.

Модна Агенция
Розмари Тишер

„Ивет фешън“ е агенция с 25 годишна история. 25 години, в които работят изключително за чистия имидж на професията "модел" и вярват, че са успели, съдейки по доверието на техните модели, клиенти и партньори. Политиката на работа изисква уважение към личния живот и пространство на моделите. За тях той е неприкосновен, освен ако не накърнява името и имиджа на агенцията.

Модна Агенция
Розмари Тишер

В конкретния случай агенцията твърдо стои зад своя модел Розмари, тъй като представянето й в предаването не засяга по негативен начин въпросния имидж. Г-ца Тишер е пълнолетен, зрял човек и има своите представи за морал и приличие, и агенцията вярва, че напълно осъзнава и стои зад действията си. Какви са отношенията й с нейния приятел никой не знае. Какво чувство я ръководи в момента в Къщата също. Смятат за редно да уважат правото и на личен избор. Няма да си позволят да участват в махленския скандал, който се спретна, защото това категорично не отговаря на нивото на „Ивет фешън“.

Модна Агенция
Ивет Григорова

В момента всички сили на агенцията са насочени към реализирането на новия им календар за 2019г. Това ще е осемнадесетото му поредно издание, а традиционно премиерата му в края на годината ще се превърне в едно от емблематичните модни събития на България.

Освен това, всички в „Ивет фешън“ продължават да са горди и да се вълнуват от успехите на моделката Белослава Хинова, която покори Париж, дефилирайки за модна къща Chanel. С огромно удоволствие съобщават новината, че Бела заминава за Банкок (столицата на Тайланд), където на 30 октомври отново ще покаже последните творения на Карл Лагерфелд в ревюто за Chanel.

Модна Агенция
Белослава Хинова за Chanel

В заключение агенцията обяснява как техните модели със своя уникален и съвършен вид, ги правят щастливи, дават смисъл и стимул да живеят сред красотата вече 25 години.