Карли Клос ще замени Хайди Клум като водеща на американския реалити формат "Топ дизайнер"

26-годишният модел потвърди, че ще бъде новия водещ и продуцент на предаването, като така ще замени германската красавица.

Карли Клос ще замени Хайди Клум като водеща на американския реалити формат

Карли сподели емоциите си за своята бъдеща роля на водеща в модното предаване.

„Като някой, който е отраснал гледайки „Топ дизайнер” аз не мога да бъда по-развълнувана от това, че ще бъда водещ и продуцент на предаване, което предоставя платформа на амбициозни американски дизайнери, докато преследват творческите си и предприемаческите си мечти”, каза бившият ангел на „Виктория сикрет”.

45-годишната Хайди Клум обяви оттеглянето си от предаването през септември месец, като сподели, че тя и Тим Гъм ще правят собствено модно предаване за стрийминг услугата на "Амазон".

„След 16 невероятни сезона аз казвам „ауфидерзейн” на „Топ дизайнер”, едно предаване, което имах честта да водя и да помогна в създаването му”, заяви Клум миналия месец.

„Изключително съм развълнувана, че моето приключение с моя скъп приятел Тим Гъм е далеч от края си. Ние ще си партнираме с "Амазон" за създаването на ново предаване и сме нетърпеливи, всички вие да видите какво сме създали”, каза още тя.

БГНЕС