Актрисата Анди Макдауъл отново на модния подиум

Бившият модел и актриса Анди Макдауъл се завърна на модния подиум в шестото десетилетие от живота си и просто никой не би повярвал, че е на прага на 60-те си години.

Макдауъл дефилира по брега на Сена, представяйки чисто нов продукт на козметичната марка, на която е рекламно лице вече три десетилетия.

Актрисата Анди Макдауъл отново на модния подиум

Тя носеше цветна рокля, съчетана с колие в златно и резедаво-синьо, сандали с платформа и, разбира се, развявайки своята буйна темпераментна коса.

Макдауъл започва кариерата си като модел в началото на 1980-те за списанието Vogue, като рекламира за Ив Сен Лоран, Армани и работи с едни от най-известните фотографи. Започва в киното с малки роли, но силният ѝ южен акцент е нещо, с което някои режисьори не могат да свикнат, тя взима уроци по актьорско майсторство и през 1989 година играе във филма „Sex, Lies, and Videotape“, който я прави известна и ѝ носи няколко номинации за престижни награди. През 1990-те се снима в „Зелена карта“, „Омагьосан ден“, „Четири сватби и едно погребение“ и други. Това са най-успешните ѝ филми.

БГНЕС