Певицата Деми Ловато излезе от болницата

Минаха 2 месеца откакто Деми Ловато беше откарана в болница заради свръхдоза в апартамента ѝ, но феновете ѝ ще са щастливи да чуят, че тя е добре и дори е била видяна да си взима кафе близо до мястото, където в момента тя се лекува от зависимостта си, съобщиха от "Контакт мюзик".

Певицата Деми Ловато излезе от болницата

26-годишната певица е била забелязана за първи път откакто беше хоспитализирана да се разхожда облечена неофициално и да си говори с нейна приятелка, която разхожда кучето си. Това се случва в близост до центърът за лечение на зависимости, където Деми в момента получава лечение и съвети.

Предполага се, че тя е отменила останалата част от нейното световно турне след предозирането, преди да влезе в неупомената клиника в Чикаго. Тя се възстановяваше в болницата 2 седмици, след като се разболя сериозно от пушенето на комбинация от оксикодон и фентанил.

Миналата седмица беше съобщено, че Деми е преместена в друга клиника на източното крайбрежие, където тя е повече от месец на разноски на клиниката, която е известна с програмите си за отказване от пристрастяване.

БГНЕС