Дъщерята на Мадона с дебют на модния подиум

Дъщерята на поп иконата Мадона Лурдес Леон дефилира във вторник в седмицата на модата в Ню Йорк за марката Gypsy Sport.

Лурдес Леон направи първите си стъпки като модел. Дъщерята на Мадона и Карлос Леон тръгна за представянето на колекцията за спортно облекло пролет-лято 2019 за марка Gypsy Sport в Ню Йорк. По пистата на подиума тя носеше разпокъсани джинси с бели маратонки и бижута сутиен с черупки, за да скрие до някъде гърдите си. Като аксесоари Лурдес Леон беше сложила обеци с дълги зелени пера и очила. Появата й на модния подиум беше силно забелязана.

Дъщерята на Мадона с дебют на модния подиум

Лурдес Леон за първи път дефилира, въпреки че вече е модел, особено за рекламни кампании на Стела МакКарти, за парфюма Поп и сътрудничи си с марките MadeMe и Converse. На 21 години момичето влиза в света на модата, като много от децата на известни знаменитости. Дъщерята на Ванеса Парадис и Джони Деп, Лили Роуз, се превърнаха в лицето на Шанел; синът на Изабел Аджани и Даниел Дейвид Люис, Габриел-Кейн, подписаха договор с престижната агенция IMG Model, а дъщерята на Синди Кроуфорд и Ранди Гербер, Кая, е една от най-търсените модели на седмицата на модата в Ню Йорк.

Лурдес Леон е първата дъщеря на Мадона, родена през 1996 г. от връзката на певицата с актьора Карлос Леон. Мадона има пет деца: Роко (18), син на Мадона и Гай Ричи, Дейвид Банда и Мърси Джеймс, осиновени от певицата и режисьорът, както и Стела (5 години), осиновена от Кралицата на попа.

БГНЕС