Топ модели на ES line Models дефилираха на рожден ден

Една от залите на Гранд Хотел София се оказа прекалено малка за невероятните колекции на най-добрите български дизайнери, които представиха последните си облекла на осмия рожден ден на PR агенция „Модна фиеста”. Всички ценители на модата свързват агенцията не само с едноседмичните дефилета в комплекс „Албена”, но и с филмите за световните столици на модата и тези за творци от величината на Валентино, Ели Сааб, Пако Рабан, с предаването „Модна фиеста” по телевизия „Евроком”, както и с много други.

Габриела МартиноваГеорги Асенов

Красивите манекени на модна агенция ES line Models представиха колекциите на модни къщи „Росита”, „Ивенти”, „Дино”, „UB jeans”, „Версия”, „Карина” и „Грънчаров и син”. Бяха демонстрирани и най-секси червилото за сезона на козметичния гигант „Буржоа” и кремът, извлечен от ледниците на компанията „Ериксон Лаборатоар”.

Алекс, Ивон и Гери

Мариана Аршева, Силвия и ЕвгениВодещи бяха сексапилната Йоанна от “Deep zone project” и забавният Искрен Пецов, които цяла вечер не спряха да пръскат чар. Младата певица беше голямата щастливка, на която демонстрираха уникалното червило на „Буржоа”. Звезди изобщо не липсваха на шоуто. Мис България Вселена Галена Стоичкова дойде да уважи рожденичката Мариана Аршева и дефилира на двадесетия ден след раждането на дъщеричката си, а близначкaтa Габи от „Сървайвър”2 и Георги Асенов топ модели на модна агенция ES line Models станаха любимци на фотографите. Овациите обраха малките манекени на ES line Models Алекс, Ивон и Гери. Силвия Кацарова, Хайгашот Агасян, собствениците на ES line Models – Силвия и Евгени и фолкзвездата Полина бяха само част от ВИП персоните, които присъстваха на шоуто. Огромната двуметрова торта допълнително подслади настроението на присъстващите.

Снимки:

1. Габриела Мартинова
2. Георги Асенов
3. Алекс, Ивон и Гери
4. Мариана Аршева, Силвия и Евгени, собственици на ES line Models