Веси Бонева представя официално песента си Supermodel

Sakura Bar&Garden в хотел Маринела ще се превърне в моден подиум на 10-ти май

Очарователната Веси Бонева ще представи официално най-новото си парче – Supermodel, пишат от PRofile international. Както разбирате и от името вечерта ще бъде модна, бляскава и с много ритъм.

Веси Бонева представя официално песента си Supermodel

Веси Бонева и Светлин Къслев – Star Linghs Records създават Supermodel като вдъхновение и подарък за най-мащабния моден форум в България Sofia Fashion Week.

Парчето ще ви завладее и ще ви пренесе зад кулисите и на подиума на Седмицата на модата. Ексклузивни бекстейдж кадри с моделите, модерно звучене благодарение на Светлин Къслев и най-доброто от партньорите на SFW ще видите в новото тренди видео.

Партньори на проекта са хотел Маринела, Sofia Fashion Week, българската модна телевизия Code Fashion TV, модерните бисквити “Ревю”, Corset, MS Yachting, Бонанза Бачорски, PRofile international в лицето на Атанас Лазаров,а режисьор на клипа е Bashmotion.

Сред официално поканените гости са Енджи Касабие и Рабих ел Зейн, Станислав Попов - официален представител на световния бранд Roberto Botticelli за България и Балканите, Виолета Генова - Grand roses.

Очакваме ви – 10-ти май, Sakura Bar&Garden хотел Маринела, точно в 20.00 часа