Катрин Зита Джоунс с дъщеря си на ревю на Dolce and Gabbana

През почивните дни Катрин Зита-Джоунс бе придружена от дъщеря си Карис, за да присъства на шоуто Dolce & Gabbana в Ню Йорк.

Двете, майка и дъщеря, бяха ослепителни. В неделя, 8 април, Катрин Зита-Джоунс и дъщеря й Карис присъстваха на модното шоу "Долче и Габана Алта Мода" в Метрополитън опера в Ню Йорк. Това бе и възможност да се види невероятната прилика между актрисата и 14-годишното момиче. Карис Зита Дъглас /която е и дъщеря на Майкъл Дъглас/ има същия поглед, същите устни, даже и същия нос, както майка си Катрин Зита-Джоунс. Тя е истински копие на майка си.

Катрин Зита Джоунс с дъщеря си на ревю на Dolce and Gabbana

Една до друга на първия ред на модното дефиле, Катрин Зита-Джоунс и Карис с усмивка следяха моделите. Майката в рокля с черна дантела и копринено бюстие (рокля очевидно е Dolce & Gabbana). Момичето бе с блузка разкриваща раменете й, с флорални отпечатъци (естествено D & G), с черен панталони с висока талия. И двете носеха (почти) същите обувки с токчета.

Каква ще е кариерата на Карис Зита Дъглас - кино или мода? Миналия септември Катрин Зита-Джоунс придружаваше дъщеря си на дефилето на модния дизайнер Майкъл Корс. Тогава по отношение на Карис, а също и за сина си Дилън Катрин заяви: "Знам че ще е трудно за тях, защото пред тях стоят Кърк Дъглас, Майкъл Дъглас, аз. Но обичат да играят и го правят добре. Така че все още не е ясно какво ще изберат Карис и Дилън, кариера на актьори или кариера на манекени.

Марката Dolce & Gabbana по принцип има навик да привлича за техните модни подиуми децата на звезди от шоубизнеса. Така например Гейбриъл Кейн Дей Люис - синът на Изабел Аджани и Даниел Дей Люис, Брандън Томас - синът на Памела Андерсън и Томи Лий Джоунс или пък Систин и София Сталоун - дъщери на Силвестър Сталоун вече дефилираха за италианската марка. Може би скоро на подиума ще видим и Карис Зита Дъглас.

БГНЕС