Агенция "Глори" с два конкурса - "Мис Пролет" и "Мистър Ловеч"

Зрелищно шоу под егидата на община Ловеч, подготвя агенция „Глори”. Два конкурса в един шоу спектакъл ще се проведат на 15 март /четвъртък/ в салона на Ловчанско читалище „Наука – 1870”. Това са „Мистър Ловеч” и „Мис Пролет”, които са под егидата на община Ловеч.

Агенция Глори с два конкурса - Мис Пролет и Мистър Ловеч

В надпреварата ще участват младежи и девойки във възрастова граница от 14 до 26 години. Победителите ще получат купа и корона. В шоу програмата на събитието гост – изпълнител ще бъде младата певица Анжелика, на сцената още ще появят DJ Арнаудов, Пламен Денев и Electric Style Crew.

Агенция Глори с два конкурса - Мис Пролет и Мистър Ловеч

Конкурсът „Мистър Ловеч” ще се проведе за трети път, след като предишните две издания бяха вече в далечните 2008 и 2009 г., а „Мис Пролет” е дебютно представяне. Журито за мистърите ще бъде съставено само от дами, а победителят ще получи шампионска купа, при миските жури няма да има победителката, която ще грабне заветната корона ще бъде определена от мениджърския екип на агенция „Глори”. Идеята на организаторите от агенцията е дамите да дадат своя вот за участниците и да излъчат най-достойно представилите се младежи.

В първите две издания на конкурса отново журиращите бяха само представителки на нежния пол. Тогава гласуването бе явно, с вдигане на оценки за всеки един от участниците. И сега чаровните съдийки ще трябва да дават оценки, те ще гласуват с индивидуални оценки от 1 до 10 за всеки един от участниците. Оценките ще се вписват в протокол и ще се поставят след всеки тур за съответните претенденти. Накрая ще се сумират и така ще бъде направено цялостното класиране на участниците.

Агенция

При равенство в точките предимство ще се дава на този, който има по-висока индивидуална оценка в някой от туровете, а при пълно равенство и в този показател, самите участници ще се изправят един срещу друг в своеобразен дуел пред публиката като ще последва ново оценяване от страна на журито. Самите протоколи с оценките ще бъдат качени веднага на видеостена на сцената докато трае самото награждаване. Победителката в „Мис Пролет“ ще се избере от мениджърския екип на агенция „Глори“, съобщиха продуцентите на конкурса. Затова по време на шоуто на 15 март жури за момичетата няма да бъде обявявано. В надпреварата ще вземат участие около 10 девойки на възраст между 14 и 20 години.
„Момичетата имат желание за изява и затова решихме да направим този конкурс. Тъй като повече от тях нямат голям опит, смятаме, че тази изява ще допринесе за придобиването на такъв. Не е изключено и занапред да има подобен род конкурси, които да правим само за нашите модели“, заявиха от мениджърския екип на „Глори“.

Първенецът в „Мистър Ловеч 2018“ ще бъде удостоен със специална шампионска купа. Тя е изработена и гравирана ексклузивно за конкурса. Това ще бъде и официалният приз на всеки следващ носител на титлата „Мистър Ловеч“. След победителя ще бъдат класирани заелите съответно 2-ро и 3-то място в надпреварата. За тях и за евентуално други призьори в шоуто са предвидени специални копринени шалове с надписи, които организаторите ще им подарят. Всеки от участниците в конкурса ще получи и грамота, която да остане като спомен за тях от събитието. Победителката в „Мис Пролет“ пък традиционно ще получи заветната корона, която вече е на разположение при организаторите. Бижуто ще украси главата на спечелилата, която ще има три подгласнички. Те ще получат и традиционните ленти за такава изява. За момичетата също са предвидени грамоти за тяхното участие, издадени от агенция „Глори“. Никола Бакаров пък ще е официален фотограф на конкурсите. Той се занимава от скоро с фотография и вече е натрупал основите в попрището, на което се е отдал.

Агенция

Агенция „Глори“ му гласува доверие и заради доброто му представяне по време на афтърпартито след „Момиче Ловеч 2017“, където Никола се включи и допринесе събитието да бъде отразено с още кадри. По време на шоуто Никола ще има ексклузивното право да снима навсякъде в салона и бекстейдж, а неговите снимки ще бъдат ползвани в албумите на агенция „Глори“, които ще отразят събитието, както и ще бъдат предоставени на други медии за публикация.