Агенция "Глори" с изискано парти

Агенция "Глори" стартира символично новия сезон на своите събития с изискано парти в култовото ловешко кафе "The Red". На купона се бяха събрали модели на агенцията, някои от бъдещите участници в предстоящия конкурс "Мистър Ловеч 2018", партньори, приятели и гости.

Агенция

Агенция

Любезните домакини се бяха постарали всичко да е на ниво - обслужването беше перфектно, а музиката избираше DJ Plamen. Гостите на партито пък бяха посрещани с шампанско и ягоди. Веселите и любопитните моменти на събитието бяха уловени от обектива на фотографа Галин Ганев. Всички си пожелаха успешен старт и реализиране на замислените събития за годината от страна на агенцията. Както е известно, вече са уточнени датите за "Мистър Ловеч 2018", Националния конкурс "Мис Славната България" и регионалното издание на конкурса "Момиче Ловеч". Освен това се подготвят и още доста изненади, които постепенно ще станат достояние на всички. Агенция "Глори" работеше усилено от 2005 до 2011 година. От 2016 агенцията възстанови най-старата си изява - конкурсът за красота "Момиче Ловеч", който вече има 7 издания.

Агенция

Агенция

Агенция

От тази година намеренията са агенцията отново да се афишира в шоу-бизнеса и да организира редица конкурси и събития от бранша.