Андреа и Николета Лозанова модни икони

Половинката на Кубрат Пулев, Андреа и красивата Николета Лозанова бяха забелязани на откриване на модния бутик Dsquared в столицата.

Андреа и Николета Лозанова модни икони

Двете дългогодишни приятелки сложиха точка на слуховете, че между двете има вражда и не пропуснаха да направят своя шопинг за обновяване на есенно зимния гардероб.

През 2018-та пристигат в столицата ни официлно двамата братя Дийн и Дан Кейтън, заредени с идеи за моден стил.

Пред InLife TV братята Кейтън споделят: „Роден Канада, живеещ в Лондон, изработен в Италия“.

Андреа и Николета Лозанова модни икони

Следват близо десет години на неуморен труд. През 2000 г., братята са избрани да създадат гардероба за Мадона за видеото на „Don’t tell me“. Партньорството им продължава в годините, но това е отключващият момент за работата им в бъдеще. Техни клиенти и лица на колекциите им са Джъстин Тимбърлейк, Лени Кравиц, Рики Мартин, Нели Фуртадо, Саймън Уеб, Роби Уилиамс.

Решаващо е сътрудничеството им със звезди от шоубизнеса и спорта. С Dsquared2 работят супер моделите Наоми Кемпбъл, Ева Херцигова, Каролина Куркова и Фернанд Таварес. В шоуто на Кристина Агилера „Stripped World tower 2003“ танцьорите и самата звезда са облечени от Dsquared2. Риана, Фърги, Бритни Спиърс стават лица на бранда. Големи магазини на марката вече са отворени почти във всички световни столици. Бионсе, Майкъл Бубле и Бруно Марс са във възторг от стила и излъчването на дрехите и аксесоарите на бранда.