Първото модно ревю на L'Оreal начело с актрисата Джейн Фонда

Актрисата Джейн Фонда бе избрана за едно от лицата по време на предстоящото модно шоу на "Л'Ореал", което ще се проведе идния месец в Париж, съобщи NYMag.com.

В рамките на първото за козметичния гигант дефиле, 79-годишната холивудска звезда ще се разходи по "Шанз Елизе", за да представи на клиентите на марката и на световната аудитория "красотата такава, каквато никой не е я е виждал".

Първото модно ревю на L'Оreal начело с актрисата Джейн Фонда

"Провеждането на шоуто на най-известната улица в Париж е начин да отворим световете на модата и красотата, както никога досега. Le Defile L'Oréal Paris е наистина предназначено за всички и ние сме горди да представим модели и говорители от цял свят и от разнообразни среди, които да покажат на всички каква може да е красотата", заяви днес президентът на компанията Пиер-Емануел Ангелоглу.

На модния подиум до Фонда ще застанат още модели като Даутцен Круз, Мария Боргес и Су Джу Парк. Те и още редица знаменитости ще презентират 70 визии за грим, които ще бъдат създадени от световния макиажен директор на "Л'Ореал Париж" Вал Гарланд и нейния екип.

БГНЕС