Модели от над 35 страни пристигат в хотел Majestic beach за Top international model of the world 2017

Международният конкурс Top International Model of the World 2017 с лицензиант Робърт Казан от Букурещ, Румъния ще събере още веднъж модели от 35 страни на планетата в една уникална надпревара за модели.

Тази година моделите ще имат някои специфични работни дейности, както и културни такива. Състезанието ще се проведе между 20-27 септември 2017 в луксозния хотел Маджестик, Слънчев бряг, България, който ще приеме моделите и интернационалните гости по покана на Робърт Казан и Атанас Лазаров.

Моделите ще бъдат наставлявани от Лирон Мартина (Холандия) - официален треньор по походка - с над 20 години опит в света на модата, от Юлиан Дину (Рyмъния) - директор на образователно училище по фитнес - официален фитнес треньор, и от Робърт Казан - президент на Top International Model of the World, който ще учи моделите, как да се държат в различни ситуации.

Модели от над 35 страни пристигат в хотел Majestic beach за Top international model of the world 2017

Моделите ги очакват също специфични дейности (като фотосесии, интервюта), както и някои културни мероприятия, които ще ги запознаят с българските забележителности (посещение на Стария град в Несебър, пътуване с кораб до остров Анастасия, Бургас ) и много други изненади.

Робърт Казан - Президент на Top International Model of the World: "Много се вълнувам относно тазгодишното издание на конкурса, имаме толкова много красиви модели. Нямам търпение да се срещна с всички тях в България. Щастлив съм да виждам, че нашият конкурс е все повече и повече оценяван в модните среди, бива високо класиран измежду блогърите на красотата и конкурсите. Големи благодарности отправям към нашия официален партньор Наско Лазаров - нашият ПР и междунароедн директор на конкурса Top international Model of the world , който вложи своята амбиция в този проект, за да направи едно от най-добрите издания от дълго време насам.

Също така и на Марио Тарейн от PROFILE INTERANTIONAL за всеотдайността към този важен за всички международен проект.Нашият основен спонсор Маджестик се погрижи за нас с невероятни стаи и обслужване. Бих желал да благодаря на целия мениджърски екип за това, и специално на изпълнителния директор г-н Михаил Попов и Цветелина Станева."

Наско Лазаров - Директор на ПРофайл, също ПР и директор на конкурса: "Вложих всички си усилия и цялата си положителна енергия в този проект и знам, че ще бъде невероятно. Очакваме всички на Гала вечерята - 26.09.2017 - на терасата на хотел Маджестик в Слънчев бряг. Известни изпълнители като Андреа (България), Андреа Баника (Ромъния), Кирякус Георгиу (Гърция), Андрю Дум (Букурещ,Румъния) ще пеят на една сцена по време на Гала вечерта. Ще има също синхронно плуване, акробати,модни хореографи от Бейрут, танцьори, модни ревюта и ВИП гости. Благодаря лично на г-н Румен Чандъров,че повярва в мен и този международен проект. Ще направим така, че моделите да получат топло посрещане тук в България и със сигурност ще направим престоя им запомнящ се. Идеята ми бе да покажем на Света малка,но красива България!"

Конкурсът ще се проведе в 3 етапа: национални костюми, бански и официални облекла. Моделите ще бъдат оценявани през цялото състезание по тяхната походка, сценично присъствие, професионализъм, опит и способността им да се учат.

Тяхната личност и характер също ще бъдат особено важни, и в този аспект Онин Мас от Филипините ще прави живи радио предавания и интервюта с моделите по време на конкурса. Неговото мнение също ще има значение по време на Гала вечерта, като той ще бъде част от интернационалното жури. С тези живи включвания той ще помогне на зрителите да придобият по-ясна представа за личността на моделите, и разбира се ще предава на публиката всички емоции и въодушевления от конкурса.

Гала вечерта ще се излъчва на живо на 26 септември на Фейсбук страницата на конкурса, a също от Българската телевизия и Национална телевизия (Армения, Либан), InLife tv (Bulgaria), CodeFashion tv (Bulgaria), HILIFE (Bulgaria).

Наталия Гуркова, Кубрат Пулев, Ирина Папазова, Виктория Кесаровска, Мария Бонева, Весела Барбукова, градоначалникът на Бургас Димитър Николов ,Магдалена Николова, Димитър Иванов, Самър Отман, Октай Хаджиоглу, Христо Крушарски, Али Алиев, Славчо Тошев, Николай Петров, Пепи Томова, Георги Вълков Мистър Менхънт 2017, Валери Шопов, Лиам Уебър, Виолета и Албен Галеви, Румен Чандъров ще бъдат част от специалните гости.