adidas Originals с дебютна колекция облекла NMD за есен/зима 2017

Премиерата на колекцията ще се отбележи с безплатна фотосесия за всички градски номади в София

adidas Originals представя изцяло нова концепция за облекло за сезон есен/зима 2017, транслирайки философията за напредничаво мислене, принадлежаща на единствените по рода си серии обувки NMD в мъжка, дамска и детска колекция продукти, които предизвикват градското облекло да достигне своята най-прогресивна форма.

adidas Originals с дебютна колекция облекла NMD за есен/зима 2017

За да отбележи новите попълнения в NMD колекцията всички градски номади ще имат възможността да участват в безплатна фотосесия с популярния моден блогър и ТВ водещ Ирина Денева, която ще ги посрещне с неповторимите предложения за облекла и аксесоари от колекция NMD есен/зима 2017 и модни съвети на едно от емблематичните за столицата места – изрисувана с графити стена на ул. Дякон Игнатий пред Централна поща на 14 юли от 17 до 20 часа. Феновете на adidas Originals ще имат възможността да се снимат, изглеждайки като модерни и авангардни градски номади на фона на автентична градска графити среда. Те ще могат да получат своите снимки в магазина на adidas Originals в Mall of Sofia, ниво 0. Освен снимките от персоналната си фотосесия, всеки столичен номад ще има възможността да участва в томбола за чифт обувки NMD oт колекция есен/зима 2017, след като се чекира с апликацията на Фейсбук в магазин Originals.

adidas Originals с дебютна колекция облекла NMD за есен/зима 2017

Колекцията облекла NMD трансформира класическите силуети от градския живот в утилитарни облекла, изпипани до последния детайл чрез използването на модерни тъкани, прогресивни конструкции и подходи в изработката на дрехите.

adidas Originals с дебютна колекция облекла NMD за есен/зима 2017

Мъжката колекция намира своята кулминация в гама от трикотажни облекла, съчетани с клин, шорти и връхни дрехи. Част от ключовите продукти са двулицево яке (Reversible Jacket), ветровка (Windbreaker) и жилетка Primaloft, които предлагат практически решения при срещата със сезонните метереологични препятствия. Върхът във функционалната философия на NMD е предадена чрез трансформиращата се в раница парка (Backpack Parka), която е напълно непромокаема и може да бъде носена вместо раница, когато не влиза в употреба като облекло.

adidas Originals с дебютна колекция облекла NMD за есен/зима 2017

Предложенията са обединени от цялостната цветова палитра в бяло, черно и сиво, разчупени с цветни решения от опаковите страни на двулицевите дрехи с акценти в огнено оранжево, животински принтове и монохронен мотив с дъждовни капки, които придават на колекцията поглед към бъдещето.

adidas Originals с дебютна колекция облекла NMD за есен/зима 2017

Безкомпромисните дизайнерски символи са преплетени с изисканата идентичност на NMD в предложенията за жени, създавайки усещане за нежна женска експресивност в модерното градско облекло. Тениските, потниците и трикотажните топовете са с широко изрязани отвори, разширени кройки и панелни конструкции, докато разработените дизайни за рокли и топове от колекцията са с детайли, съдържащи емблематичните ленти на бранда.

Точно както и при мъжките модели, дамските са снабдени с ефективна възможност за употреба на конструкции с двулицев дизайн и непретенциозни цветови комбинации от бяло и тъмносиньо, разчупени с оранжеви акценти и емблематичния лазерно изрязан шестоъгълен мотив, който се превърна в отличителен белег на дамската колекция.

adidas Originals с дебютна колекция облекла NMD за есен/зима 2017

С акцент върху силния фокус на колекцията с нейната функционалност и динамичност, селекцията от аксесоари за път както за мъже, така и за жени, поставя идеален завършек на колекцията. Раници с безброй решения за съхранения на багаж и джобове подчертават утилитарността на колекцията, докато предложенията за дамски чанти транслират същия онзи дух на колекцията в решения за дамите, които представляват флуидна смесица между техническо изпълнение и внимание към естетическия детайл. Аксесоари за глава, ръкавици, верижки за ключове и жилетки поставят подобаващ финален щрих върху непоколебимата философия на NMD “винаги готови за действие“, която от своя страна е утвърдена с всяка следваща колекция, стартирайки от нейното начало.