"Mamma Mia" или сватбата на Наталия Кобилкина

В стил „Mamma mia” сексоложката Наталия Кобилкина каза „ДА” на бизнесмена Такис Дретакис. Сватбата се състоя в неделя, 11.06.2017г., на гръцкия остров Скиатос, станал популярен от едноименния филм.

Тържеството премина изцяло под дъжда, за да им върви на младоженците, като по вода. След църковния ритуал, те поздравиха и посрещнаха своите гости в изискана атмосфера с много романтика и стил, пресъздадени от стотици запалени свещи и любимият цвят на булката – циклама. За декорацията, както и роклята, булката се довери на магазин Bridal House в България Мол в София. Сватбената рокля на Наталия бе в тон с цялата тематика на събитието – кристален тюл в бледо розово и бяла ръчно бродирана дантела, нежно докосваща тялото.

Съобразявайки се с модните тенденции, Наталия избра рокля, колекция 2017, на американския гигант в сватбената мода – Джъстин Александър, тип принцеса и нашумелият в момента – татуиран гръб.

Сватбата премина в много танци и веселие, както и с обичаите на 3 държави – България, Гърция и Русия, а гостите – те бяха от цял свят!

Честито на Наталия и Такис!

Сватбена рокля - BRIDAL HOUSE, София, България МОЛ