Текстописецът Дони Василева се омъжи в тоалет от Bridal Fashion

На стилна морска церемония пред хотел Дюн на Слънчев бряг, извесният текстописец и Mrs Grandma Universe Дони Василева и кмета на Стрелча - Стойно Чачов станаха семейство.

Тектописецът Дони Василева се омъжи в тоалет от Bridal Fashion

Тържеството се състоя в тесен приятелски кръг, родителите на младоженеца Маргарита и Продан Чачови и дъщерята на младоженката Руслана. Кумовете – Вероник и Фил Филипови долетяха от САЩ с частния си самолет.

Тектописецът Дони Василева се омъжи в тоалет от Bridal Fashion

Интересен дрес код бяха предложили младоженците - всички гости трябваше да са в бяло. Самите младоженци бяха избрали прекрасен син цвят в унисон с морската шир. За своята визия булката се довери на повелителката на стилните дами - Анелия Петкова, „Bridal Fashion” и сияеше в стилен тоалет в кралско синьо, изработен от копринена бамбула и френска дантела в елегантен силует на каталунския гигант - Pronovias.

Прецизен, фин набор от луксозната материя, извайващ прекрасната фигура на Дони продължава в шармантен шлейф. Ден преди сватбата на Дони и Стойно, Пипа Мидълтън бе избрала тоалет от същата марка за предсватбената й церемония.

Тектописецът Дони Василева се омъжи в тоалет от Bridal Fashion

Новото семейство Чачови изненада кумовете с подарък - маслен портрет на който бяха нарисувани самите те с български национални костюми. Час след подписването, като в прекрасен филм от Холивуд, двете семейства отлетяха за Санторини.Това не попречи на гостите да се веселят до зори и вдигат наздравици за тях.

Честито на новото семейство Чачови!