Джазмин Сандърс дебютира като едно от най-новите лица на REEBOK CLASSIC

Джазмин Сандсърс си партнира с Reebok и Lady Foot Locker за модна кампания и лансирането на нова колекция

Reebok официално приветства интернационалния супермодел, актрисата и фитнес гуру Джазмин Сандърс като едно от новите лица на бранда, редом с икони като модела Джиджи Хадид, актрисата Теяна Тейлър и рапъра Future. Любимка на милиони последователи в социалните мрежи, Сандърс ще бъде рекламно лице на кампанията по повод колекцията на Reebok Classic в колаборация с Lady Foot Locker.

Джазмин Сандърс дебютира като едно от най-новите лица на REEBOK CLASSIC

Позната със своята отдаденост към модата и фитнеса, Сандърс бързо придоби интернационален статус на фешън икона – с огромния си брой участия по модните подиуми по света за топ дизайнери и провокативни фотосесии за световноизвестни модни фотографи.

Самообявила се за фитнес експерт, Джазмин Сандърс отдава успехите си на упоритата работа, както в кариерата си на модел, така и по отношение на личните си постижения по време на тренировка. В ранния етап на своята кариера Сандърс е открила, че фитнесът е това, което я балансира и я уравновесява в индустрия, в която натискът по отношение на външния вид може да бъде особено голям.

Джазмин Сандърс дебютира като едно от най-новите лица на REEBOK CLASSIC

В новата кампания на Reebok Classic, която е обявена на световно ниво в ключовите магазини на Lady Foot Locker, както и на Reebok.com, Джазмин Сандърс е заснета на окъпания в слънчеви лъчи мемориален колизеум в Лос Анджелис, който се оказва перфектната локация за фотосесията на streetwear колекцията. Тя комбинира повече от успешно отлично изпълнение с чара на улиците на големия град и включва дизайни, предназначени за модерните фешън икони. Classic Leather моделите, които са в основния фокус на кампанията, са решени в бяло, черно и неутрални нюанси.

“Винаги съм била голям фен на бранда и неповторимия им подход към street и фитнес културата, но когато ме поканиха да стана част от семейството на Reebok, решението беше изключително лесно,” признава Джазмин. “Обожавам качествата на тази колекция, които я правят подходяща за всякаква обстановка и мога да се разхождам из града, да отида във фитнеса и после да се върна отново на улицата, което работи в полза на натоварения ми график. Тази колекция показва на жените и младите момичета, че можеш да бъдеш едновременно в добра спортна форма и неотразима на външен вид. Всъщност, това е най-важното послание за мен, защото живея с тази идея всеки ден от живота си.“

“Много сме развълнувани, че Джазмин Сандърс се присъедини към семейството на Reebok Classic, защото тя има уникален усет за стил, който се преплита между модата и фитнес културата, и дори преминава отвъд тях.“ Казва Тод Крински, Глобален вицепрезидент на Reebok Classic & Entertainment. „Не са много хората, които могат да направят това, защото според нас Джазмин е гласа на своето поколение и ще сме щастливи да споделяме с обществеността моделите в колаборация между Reebok Classic и нея и за в бъдеще.”

Джазмин Сандърс дебютира като едно от най-новите лица на REEBOK CLASSIC

Модели от лансираната в колаборация с Джазмин Сандърс и Lady Foot Locker колекция можете да намерите в представителните магазини на Reebok в Сердика Център, София и Гранд Мол Варна.