Най-интересните тоалети на звездите в Кан

Израелският министър на културата г-жа Мири Регев се появи на откриването на кинофестивала във френския град Кан с „политически зареден” тоалет, който предизвика фурор в социалните медии.

Бялата й рокля представляваше своеобразна снимка на изглед от град Йерусалим. На полата на роклята присъстваха Старият град и златният купол на Хълма на скалата. Министър Регев каза, че тоалетът й е посветен на „50 години от освобождението и обединението на Йерусалим”.

Най-интересните тоалети на звездите в Кан

Испанската актриса Виктория Абрил, любимка на режисьора Педро Алмодовар, който тази година е председател на журито, дефилира с най-стряскащата одежда – ярко червено кимоно в японски стил, ушито от африканска материя. Допълнителен акцент във визията на Абрил беше много висока шапка, подобна на цилиндър, която можеше изцяло да закрие екрана за седящия зад нея зрител.

Най-интересните тоалети на звездите в Кан

Носителката на „Оскар” Сюзан Сарандън „обра точките” на сепурмодели на възраст не повече от една трета от нейните 70 години, с кадифен тоалет на италианската дизайнерка Алберта Ферети, с цепка почти до началото на бедрото и невевоятно деколте без презрамки.

Най-интересните тоалети на звездите в Кан

Гигантските цепки на роклите преобладават тази година в Кан, но американския супермодел Бела Хадид беше малко прекалила и папараците можаха подробно да разгледат и бикините й под бледорозовия й тоалет. Но това може да е търсен конфуз, защото миналата година Хадид пак беше в рокля на Александър Вотие и тя коварно се разтваряше точно по същия начин.

Най-интересните тоалети на звездите в Кан

Американската манекенка Емили Ратайковски, известна с участието си в противоречивото музикално видео към "Blurred Lines" на Робин Тикъл, накара мнозина да се обърнат след нея, защото беше „облечена” с тъмен дантелен гащеризон на норвежкия дизайнер Петер Дундас.

Най-интересните тоалети на звездите в Кан

Тоалетът, описан от сп. „Харпърс базар” като „най-щурия гащеризон, който сме виждали”, комбинираше обичайните панталони, но от дантела, с огромна рошава пола от къдрички, за чието ушиване са били нужни поне две завеси.

Няколко модни издания побързаха да заявят, че Ратайковски е спечелила приза за най-добре облечена звезда на 70-тия кинофестивал в Кан.

БГНЕС