Уникална фотосесия на новата сватбена колекция за 2017г. на модна къща PALOMA FASHION

За първи път в България, пред величествените декори на Ню Бояна Филмс, екип от изключителни професионалисти засне уникална фотосесия, на най-новата сватбена колекция за 2017 г. на дизайнер Поля Кинова и модна къща PALOMA FASHION.

Известният моден фотограф Теди Грозданов засне уникалните кадри. Лице на колекцията е прекрасната Петя Велкова. За визията на топмодела се погрижи екипът от професионалисти, прическата е дело на Надежда Радева, а гримът на изключителния make up artist – Джулия.

Уникална фотосесия на новата сватбена колекция за 2017г. на модна къща PALOMA FASHION

Новата колекция на PALOMA FASHION е комбинация от изящност и изискана красота.Талантливата дизайнерка на модния бранд, Поля Кинова казва, че колекцията се характеризира с рокли, които са изцяло изработени от ръчни бродерии в комбинация от богати декорации. Стилно съчетание от елементи на няколко вида дантели в един модел, избродирани с пайети, кристали и перли, придават царственост в най-красивия ден на всяка жена.

Голямото разнообразие от материи, внасят нежно очарование и женственост във визията на булката.Финния тюл, естествената коприна, дантелата, френския шифон са материите, които са използвани в създаването на колекцията.

Предпочитаните цветове са off white и ivory, в съчетание с нежното розово и телесни нюанси.

Уникална фотосесия на новата сватбена колекция за 2017г. на модна къща PALOMA FASHION

Водещите силуети са в А-линия, линия русалка и класическата принцеса.

Деколтетата са сърцевидни, женствени, съчетани с фини бродерии и елементи от дантела, които подчертават линията на деколтето и гърба по изящен начин.Дълбоките голи гърбове и дългите величествени шлейфове допълват визията на всяка една рокля.

Основен приоритет в работата на PALOMA FASHION и дизайнер Поля Кинова е услугата made to order, което означава, че всяка булка може да променя базовия модел по нейно желание и размери.

Екипът от професионалисти на бранда с много внимание и съвети ще Ви помогне и улесни да направите най-правилния избор при избора на сватбената рокля.