Тити Папазов откри Beauty Show

Спортната звезда бе сред специалните гости на уникален по рода си център за тотално преобразяване на външността. Мястото, от което можеш да излезеш буквално неузнаваем, включва единствени по рода си терапии, които се равняват на ефекта на естетичната операция, но без намесата на скалпел и игли. Център Beauty Show (част от Bulgaria Mall), посрещна първите си гости с класно вино и класическа музика. По време на почивката между изпълненията, дамите от струнно трио „Спринг“ също се впуснаха в раглеждане на различните бутикови кабини за персонално третиране на лице или тяло.

Тити  Папазов откри Beauty Show

Инициативата на Любомира и Шай Щрикс има за цел да предложи на всеки пълно преобразяване, от главата до петите, но по неинвазивен начин, който не причинява болка, дискомфорт и е напълно безопасен, и в същото време постига за кратко време ефект, подобен на този от естетичната медицина. Например – подмладяване с ефект „10 години назад“ само за 5 минути или радиочестотно чудо, което премахва стрии и целулит за кратко време, подарявайки на тялото нова стегната и хармонична форма, уникална козметологична компютърна система за диагностика на кожата и др.

Тити  Папазов откри Beauty Show

Неслучайно, интерес към центъра проявиха звезди от спортната ни сфера, които са свикнали да се грижат за добрата форма и тонус на тялото си. Освен Тити Папазов, бяха забелязани още бившият капитан на националния отбор на България по баскетбол Тодор Стойков, спортният журналист Камен Алипиев - Кедъра, генералният мениджър на баскетболната ни федерация Елеонора Рангелова и др.

Тити  Папазов откри Beauty Show

Тити  Папазов откри Beauty Show

Тити  Папазов откри Beauty Show

Сред специалните гости бяха и Асен Христов със съпругата си Кремена Пенева - Председател на Надзорния Съвет на Еврохолд, Анелия Петкова - собственик на Брайдъл Фешън, Ваня Цолова - собственик на Сандро Фероне, Васил Атанасов, Антоанет Цветанова, Ели Егози и Майлс Самърфийлд - Mercury EAD - дружеството собственик на България и Варна МОЛ.

Тити  Папазов откри Beauty Show

Тити  Папазов откри Beauty Show