Ивел Йорданов с покана за NEW YORK FASHION WEEK 2018

Българският модел Ивел Йорданов веднага след финала на най-мащабното модно събитие в България - Sofia Fashion Week SS 2017, организирано от Hotel Marinela Sofia и българската модна телевизия Code Fashion TV, получи официално покана за участие в Модната седмица следващата година в Ню Йорк.

Лицата на Седмицата на модата бяха Ивел Йорданов и казакстанския модел и водещ Екатерина Краснова. За финалната вечер видяхме Ивел Йорданов в последната модна колекция на Carducci - луксозната марка на турският дизайнер Осман Узун.

Името на Ивел изгря на сцената на престижния конкурс за мъже модели Мистър София, продуциран от Атанас Лазаров.

Следват покани за световни конкурси в Анталия, Португалия и призови места, статуетки и награди.

Ивел Йорданов с покана за NEW YORK FASHION WEEK 2018

Сега Ивел Йорданов ще стяга куфарите си за Ню Йорк, където е поканен да бъде лице на Модната седмица.

"Изключително съм развълнуван и щастлив от поканата. Обещавам да представя по най-добрия начин името на страната ни и благодаря лично на Петя Димитрова и Виолета Донкова за възможността да имам под ръка най-стилните костюми при дефилетата ми тук в България и зад всички модни надпревари в чужбина. Бих искал да благодаря лично и на Маринела Арабаджиева,Мария Бонева и Атанас Лазаров за подкрепата през годините. Изтрелването ми в New York Fashion week е голямо призвание за мен и голяма гордост. Няма да забравя и създаването на първия Sofia Fashion week, който остава в сърцето ми", сподели Йорданов пред медиите.

От модната централа в Истанбул лично топдизайнера Осман Узун се е заел с колекцията на Carducci, за да бъде представянето на нашия роден модел на световно ниво.