Лицата на SOFIA FASHION WEEK SS 2017 са топ моделите Екатерина Краснова и Ивел Йорданов

Топ модното събитие в България – Sofia Fashion Week, избра своите официални лица за изданието пролет-лято 2017. На модния подиум този март ще дефилират топмоделите Екатерина Краснова и Ивел Йорданов.

Лицата на SOFIA FASHION WEEK SS 2017 са топ моделите Екатерина Краснова и Ивел Йорданов

Екатерина Краснова е модел, телевизионен и радио водещ. Занимава се още с журналистика, собственик е на студио за видео продукция. Изявява се и като сценарист и филмов продуцент. Екатерина е един от най-добрите модели на Казахстан в момента. Тя е дефилирала на подиумите в Киргистан, Казахстан, Русия, ОАЕ, Франция, Германия и България.

Ивел Йорданов е български модел, спортист и ентъртейнър в най-популярното нощно заведение в София – клуб „Мегами“. Той е роден във Велико Търново и в момента живее в София, където завършва образованието си в сферата на икономиката. Ивел Йорданов участва във всички издания на Sofia Fashion Week. През 2015 година получава титлата „Мистър София“, което му отваря много врати към модната сфера. В началото на 2016 година печели приз „Най-красиво тяло“ в Турция, а в края на 2016 г. печели титла „Най-добър фотомодел“ в Португалия.

Лицата на SOFIA FASHION WEEK SS 2017 са топ моделите Екатерина Краснова и Ивел Йорданов

По традиция Sofia Fashion Week ще се проведе в зала EFE на Hotel Marinela от 20 до 24 март 2017 година. Организатори на събитието са Hotel Marinela и Code fashion TV. Много скоро очаквайте информация за дизайнерите и марките, които ще покажат своите колекции, както и за цялата програма на модния форум. Всичко за Sofia Fashion Week може да следите в официалния сайт на събитието: www.sofiafashionweek.com

Снимки: 1. – 2. Лицата на Sofia Fashion Week SS 2017/ Фото: SFW SS 2017