Второ издание на Luxury Weddings Expo през февруари

На 24, 25 и 26 февруари в Интер Експо Център София ще се състои второто издание на изложението Luxury Weddings Expo. То ще събере на едно място български и международни компании за събитиен мениджмънт и сватбени агенции, модни марки за облекла и аксесоари, декоратори и флористи, фотографи и видео оператори, коафьори и гримьори, туристически агенции и хотелски вериги. Всички специалисти ще представят на вниманието на младите двойки и бъдещи абитуриенти най-актуалните тенденции в организацията на техния предстоящ сватбен ден или абитуриентски бал.

Второ издание на Luxury Weddings Expo през февруари

„Неслучайно избрахме месеца на любовта – февруари, за да направим второто издание на Luxury Weddings Expo – сподели Мария Драгижева, организатор на изложението и собственик на сватбена агенция Magical Dreams. – Това е периодът, в който стартира усилена подготовка за сватбените тържества, обикновено провеждани в края на пролетта, лятото и ранната есен, както и времето за приготовления на абитуриентските балове. Именно тези млади и романтични хора искаме да подкрепим и вдъхновим в избора на визия за самите тях, тема на тяхното специално събитие и перфектната му организация.“

Гостите на изложението ще имат възможност да получат персонални консултации на място и да разгледат щандовете, каталозите, моделите и предложенията на водещи компании.

Ще бъде обособена специална „Q&A зона“, където експертите в бранша Симон Вартерян, собственик на SV Studio – Различната Фотография, Христо Лазаров, собственик на Haldigital97 и Йоана Томова, председател на Асоциацията на флористите в България ще отговарят на въпросите на посетителите и ще им споделят тънкости за организацията и заснемането на техния специален ден.

В рамките на изложението ще се състои и дискусия на тема „Идеална сватба и щастлив брак според звездите“ с известния астролог Оксана Хорват-Станчева.

През трите дни на Luxury Weddings Expo водещи български и чуждестранни модни марки ще представят своите най-актуални модели на тематични ревюта. Ще бъдат организирани и специални демонстрации на грим и прически.

За романтичното настроение на посетителите ще се погрижи лъчезарната и талантлива Преслава Пейчева със свои поп и соул изпълнения. Програмата на изложението включва и други звезди на българската музикална и танцова сцена.