София Борисова ще участва в седмица на модата в Рим ALTA ROMA

На 29 януари 2017 г. топ дизайнерът София Борисова ще представи част своята най-нова колекция висша мода - „Emotion” - пролет-лято 2017 г., в рамките на престижния моден форум - Haute couture fashion week - Alta Roma - в световната модната столица Рим.

София Борисова е поканена лично от организаторите на престижния форум след бляскавия фурор, който направи на самостоятелното си ревю във Вечния Град през септември миналата година.

София Борисова ще участва в седмица на модата в Рим ALTA ROMA

Alta Roma e модно събитие, на което участват дизайнери от световна класа. Те и техните произведения трябва да отговарят на редица задължителни условия. Част от критериите, за да бъде допуснат един дизайнер за участие са материите, с които работи. Те трябва да са от най-висок клас на изработка, произведени в световните фабрики за висша мода, с които творят най-добрите, доказали се диктатори в модата.

Цялата Колекция „Emotion” ще бъде представена прeд българската публика на традиционното, ежегодно ревю на София Борисова на 21 февруари 2017 г. в известен столичен хотел.