Ангелите на Victoria's Secret довечера ще влязат в домовете ви

Довечера, 5 Декември, ще бъде излъчено годишното модно шоу на луксозната марка бельо Victoria's Secret.

За първи път тази година бляскавото шоу на марката за бельо Victoria's Secret се проведе в Париж. За един ден френската столица се изпълни с ангели, които представиха луксозното бельо на пищно ревю, в които участие взеха и звезди на музикалната сцена.

Ангелите на Victoria's Secret довечера ще влязат в домовете ви

Събитието се състоя в музей „Гран Пале“ - мястото, където всяка година френската марка „Шанел“ представя своите колекции.

Освен красивите модели, гвоздей на шоуто беше специалният инкрустиран с диаманти сутиен на Victoria's Secret. Тази година той беше представен от чернокожия супермодел Жасмин Токс. Тя е третата афроамериканка, удостоена с честта след колежките си Селита Ебанкс и Тайра Банкс.

Токс закри шоуто с инкрустирания с изумруди и диаманти сутиен, който може да бъде закупен за сумата от 3 млн. долара.

Сред другите звезди на вечерта бяха сестрите Джиджи и Бела Хадид, Кендал Дженър и ангелът ветеран Адриана Лима. Тази година в ревюто се включи и бившата професионална шведска баскетболистка Елза Хоск, която е лице на новата спортна линия на „Викторияс сикрет“.

Традиционно всяка година в шоуто участват и световни музикални звезди. Тази година за музикалното оформление се погрижиха Лейди Гага, Бруно Марс и Уикенд.

Макар и да има над 1000 магазина в САЩ, марката за бельо е относително непопулярна във Франция. Според експерти изборът на френската столица за провеждане на ревюто е опит компанията да пробие и на европейския пазар.

Victoria's Secret често е критикувана заради нереалистичните представи за женското тяло, които представя чрез своето бельо и рекламни кампании. Също така критики са отправяни и заради липсата на етническо разнообразие сред моделите, по-голяма част от които са от американски произход.

БГНЕС