Какво да ядат мъжете през зимата за здраве

Всички сме хора, но мъжете и жените са устроени по различен начин. Двата пола имат различни вкусове и се нуждаят от различни храни, за да се чувстват здрави и в разположение на духа и тялото. Мъжете се нуждаят от повече протеини и мазнини, за да бъдат силни, активни и да намалят посещението при лекари възможно най- много. Foodpanda подбра, кои са най- подходящите храни за силния пол, през зимния сезон. Изброените храни може да ви предпазят от високо кръвно налягане, инсулт, висок холестерол и сърдечни заболявания.

Какво да ядат мъжете през зимата за здраве

Дива сьомга - Всички омега 3 мастни киселини помагат за намаляване на триглицеридите и предпазват от сърдечно- съдови заболявания.

Бобови растения - Те са свободни от нездравословни мазнини и намаляват нездравословния холестерол в кръвта.

Гъби - те съдържат малко калории и са добър източник на калий, вещество, което може да помогне за намаляване на кръвното налягане и компенсиране на негативните ефекти от излишния натрий.

Картофи - също много добър източник на калий, който подобрява кръвообращението и поддържа притока кръв. Те повишават либидото.

Яйца - Само едно яйце на ден е достатъчно заради съдържанието на 15% рибофлавин. Едно от веществата, които преобразуват храната в енергия.

Извара - Живите култури в нея помагат за абсорбирането на всички хранителни вещества, от които се нуждаем.

Месо - Свинското крехко месо, всъщност изобщо не е толкова вредно, колкото лекарите обясняваха до скоро. Веднъж седмично е полезно да го консумираме.

БГНЕС