Парфюмът ARTISTRY FLORA CHIC е новото попълнение в портфолиото на високия клас козметика ARTISTRY

Новият аромат включва модернa композиция от флорални ухания с нотка живителен цитрус

Да си представим, че изяществото има аромат и може да изрази личността ти без да казваш и дума. За първи път след повече от 50 години водещата марка за бяла и декоративна козметика ARTISTRY™ представя аромата ARTISTRY FLORA CHIC™ - луксозен парфюм, който въплъщава грация, елегантност и безгрижна изтънченост, с чиято помощ ще направите правилното впечатление.

Ароматът ARTISTRY FLORA CHIC™ е разработен ексклузивно за марката ARTISTRY™ от престижната парфюмерийна къща Givaudan със седалища в Париж, Франция и Ню Йорк. Парфюмеристите на Givaudan, глобален лидер при създаването на аромати, стоят зад най-обожаваните ухания през последноте 250 години.

Ексклузивната комбинация от нотки, композирани в ARTISTRY FLORA CHIC™, са вдъхновени от легендарните парижки градини Les Jardins De Bagatelle. Там, сред уханието на хиляди рози въображението на парфюмеристите се развихря и те създават модерен аромат с флорални и цитрусови нотки.

Парфюмът ARTISTRY FLORA CHIC е новото попълнение в портфолиото на високия клас козметика ARTISTRY

Композицията на ARTISTRY FLORA CHIC™ е съставена от следните нотки:
- Френски клементини – топ нотка на цитрус с нюанс на мандарина и свежест на сладък портокал ;
- Българска роза – средна нотка в сърцето на аромата, едновременно мек и дълбок аромат, чувствен и сладък;
- Иланг иланг от Мадагаскар – базова плодова нотка, сладки флорални, екзотични и земни оттенъци.

Освен с изящен аромат, ARTISTRY FLORA CHIC се откроява и с уникална и стилна бутилка, създадена с внимание към всеки детайл от криейтив директора на Select World, Оливие Ван Дорн (Olivier Van Doorne). Капачката на бутилката се състои от 20 отделни детайла и е сътворена с персоналното участие на 28 различни майстори.

“Работата ни по аромата на ARTISTRY FLORA CHIC™ не може да се сравни с нищо, което сме създавали до момента. Всеки елемент – от завладяващите нотки на аромата, през изящния флакон до зашеметяващите визии на кампанията, всичко е специално,” споделя Ким Малевиц, глобален маркетинг директор за козметичните продукти на Amway. ARTISTRY FLORA CHIC е перфектният завършващ щрих на вашия ритуал по разкрасяване.

ARTISTRY™ е сред петте компании, производители на аромати, с най-големи продажби в света.

Марката е създадена през 1958 г. от екип съпрузи-предприемачи. В портфолиото на ARTISTRY™ присъства бяла козметика, базирана на най-нови технологии и патентовани растителни съставки. Целта, която си поставят тези козметични средства за мъже и жени, е да забавят белезите на стареене, предизвикани както от биологически, така и от екологични причини. Компанията произвежда и декоративна козметика за лице, очи и устни с марка ARTISTRY™. Луксозните формули са отражение на световни научни изследвания, развойна дейност и контрол на качеството, осигурявани от мрежа от над 950 учени и академични надзорници, които работят заедно, за да развият критериите за красота.

Продуктите с марка ARTISTRY™ се продават от над 3 млн. дистрибутори на Amway в над 100 страни и територии по света.