Певицата Кейти Пери вече със собствена колекция обувки

За тези, които считат Кейти Пери за модна икона не е изненада, че стартира своя линия обувки, но за останалите ще кажем, че дебютните модели ще са за сезон Пролет/Лято 2017. Певицата си партнира с марката Global Brands Group, а колекцията ще включва сандали, обувки на висок ток, обувки на ток и с платформа и дори маратонки, които без съмнение ще бъдат ярко оцветени и ще бъдат интересно допълнение към света на модата.

Певицата Кейти Пери вече със собствена колекция обувки

"Пускането на линия обувки е естевената крачка в моя живот. След години на търсене на првилното партньорство за моята дебютна линия, най-накрая намерих съмишленици, които ме разбират. От Global Brands Group разбират моята идея на нещата, моето виждане за детайлите и могат и имат ресурсите, за да вдъхнат живот на моите идеи.", каза изпълнителката.

Цените на обувките ще започват от 49 долара и ще достигат до 299 долара. Кейти Пери няма за цел да продава скъпи обувки, заради които клиентите да теглят спестяванията си, а иска всеки, който хареса нейните модели да може да се сдобие с поне един чифт от колекцията.