Над 20 нови марки с дебют на ARENA OF BEAUTY PROFESSIONAL EXPO

Най-голямото специализирано изложение за красотата и здравето у нас отново представя най-новото в индустрията и над 220 марки от България и света.

Arena of Beauty Professional и тази година събира на едно място последните новости в грижата за красотата и здравето. 37-то издание на най-голямото у нас специализирано бюти изложение, добре познато вече на две поколения българи и като „Арена на красотата“, ще се проведе от 21 до 23 октомври в Inter Expo Center в София. Тази година на него ще бъдат представени над 220 български и чуждестранни марки, специализирани в грижите за здравето и добрия външен вид.

Над 20 нови марки с дебют на ARENA OF BEAUTY PROFESSIONAL EXPO

„Повече от 20 козметични марки ще направят своя дебют на изложението като наред с останалите участници, които представят много нови продуктови линии и програми, сигурна съм, ще привлекат интереса както на професионалистите в тази индустрия, така и на крайните потребители,“ каза Красимира Краева организатор на изложението.
„Тази година Arena of Beauty Professional ще мине под мотото на една нова, но вече любима песен – „Там, където“ на Тодор Георгиев (Toshey), който специално ще преработи текста на песента, за да можем с нея да открием изложбата в петък на 21 октомври. За мен тази песен символизира това, което Arena of Beauty Professional постигна през годините – „Там, където“ се срещат поколенията в една вълнуваща и вечно млада индустрия“, сподели още Краева.

Над 20 нови марки с дебют на ARENA OF BEAUTY PROFESSIONAL EXPO

Както винаги, Arena of Beauty Professional обещава да бъде интересна както за професионалистите, така и за крайните потребители на бюти продукти и услуги. Посетителите ще имат възможност да се възползват както от разнообразни безплатни консултации и демонстрации, така и от многобройни търговски намаления и отстъпки, които ще варират от 10 до 40%.

Над 20 нови марки с дебют на ARENA OF BEAUTY PROFESSIONAL EXPO

Сред новостите тази година е козметичната апаратура от най-ново поколение - Jett Plasma Lift (Чешката Република), както и уредите 3 в 1 VIBRO-THERAPY MACHINES (Китай). Новост ще бъде и представянето на два уникални апарата HIFU и Liposonix - неоперативен SMAS-лифтинг, който може да се определи като истинска революция в козметичната медицина.

Последните тенденции в декоративната козметика отвъд океана ще демонстрира марката от САЩ City Color Cosmetics, a сред акцентите в областта на фризьорството ще бъдат фризьорския бранд Extremoprofessional на Intercosmetics-Милано.

Традиционна част от прогамата на изложението са и творческите конкурси за млади гримьори и маникюристи, които ще предизвикат едновременно креативността и професионалните умения на участниците с теми като „Герой от филм на Тим Бъртън“ и „Тъмната страна на френския маникюр“.

Над 20 нови марки с дебют на ARENA OF BEAUTY PROFESSIONAL EXPO

Всичко за изложението, работното време и билетите за посетители можете да видите тук: //www.arenaofbeauty.bg/. От 4 октомври на сайта на изложението ще бъде публикуван каталог на изложителите.

Програмата на демонстрациите и промоциите можете да следите тук:
//www.arenaofbeauty.bg/bg/informaciya-za-posetiteli-2016
Семинари за професионалисти:
//www.arenaofbeauty.bg/bg/programa-arena-professional-2016