Арабският елит на сватбата на Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн

Дизайнерът на Дженифер Лопес създаде уникалната рокля на булката

На бляскава церемония в столицата на Египет - Кайро, известната диетоложка Енджи Касабие се врече във вечна вярност на своята половинка - носителят на титлата "Мистър Ливан" Рабих Ел Зейн . Красивата ливанка каза "Да" на любимия си в уникална сватбена рокля. Тоалетът е с 4 метра воал и целият инкростирани с над 100 000 камъни Сваровски, кристали, диаманти и бели кехлибарени перли. Менделсонът се състоя на метри от река Нил в Four Seaaeons hotel Cairo at Nil Plaza.

Арабският елит на сватбата на Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн

На тържеството присъстваха и десетки арабски знаменитости. Сред тях певиците Хаифа, Мириам Фарес, както и модния дизайнер Надим Судаих, който работи с Бритни Спиърс, Дженифер Лопес и Марая Кери. Именно той създаде и роклята на булката, като работата по нея продължи месец и половина. „Съобразихме се изцяло с идеите и исканията на невероятната булка и ние дадохме от себе си с една идея в повече и мисля, че успяхме да сътворим нещо много лично, красиво и уникално творение. Дизайнерът на звездите от Холивуд и световната музикална сцена е родом от Ливан, но работи за топлидера в Кувейт La Bourjoise. Съвсем скоро предстои откриване на нов изключително нова и лъскава сграда в Кувейт.

Арабският елит на сватбата на Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн

Младоженецът Рабих Ел Зейн е първи подгласник на Mister International 2015, Mr.Lebanon 2014-2015 , както и успешен тв актьор и продуцент. Негово шоу за фитнес и здравословно хранене върви в ефира на тв гиганта "Джезира". Рабих играе още и волейбол и дава консултации във фитнеса.