GOLDEN FASHION PARTY

*Академията за мода закрива сезона с бляскав ревю-спектакъл

Академията за мода с председател проф. д.н. Любомир Стойков организира Golden Fashion Party – голям ревю-спектакъл с участието на едни от най-добрите български модни дизайнери. Събитието ще се състои на 15 юни 2016 г. във Витоша Парк Хотел, а акцент в колекциите ще бъде официалната и сватбена мода.

GOLDEN FASHION PARTY

Специални гости на ревю-спектакъла ще са носителите на Златна игла: Албена Александрова, Аля Милушева, Антония Йорданова, Дарина Манченко, Евгения Живкова, Жана Жекова, Запрян Маринов, Йорданка Чернаева, Мариела Гемишева, Мария Недкова, Милка Александрова – Бучи, Нели Колева, Николай Божилов, Светла Димитрова, Светослав Колчагов и Теодора Спасова. Те ще представят по един модел, специално подготвен за бляскавото събитие.

Носителите на Златна игла – София Борисова и Вяра Георгиева – ще покажат свои колекции по време на ревю-спектакъла. Освен Romantika Fashion и FEDE fashion studio, актуални колекции ще покажат също: Stoyan Radichev, Aggressor, RICHMART, Hristo Chuchev Design, BANDEROL и Елена Златева. Свои модели ще представят и студенти по мода на проф. д.н. Любомир Стойков от Националната художествена академия. <.p>

Лице на Golden Fashion Party е г-жа Йордана Димитрова – „Мисис България 2012“ . Освен с титлата за най-красива омъжена жена, тя е отличена като „Бизнес дама на годината за 2015 г.“ и заема поста Директор развитие и продажби в Строително-инвестиционна компания "МАНОВ и синове". Йордана Димитрова е с афинитет към модата и е сред най-стилните и елегантни дами в светското общество, а наскоро получи и статуетката за „Секссимвол Бизнес дама на 2016 г.“

GOLDEN FASHION PARTY

Един от големите сюрпризи по време на Golden Fashion Party ще бъде изявата на известния наш художник Ставри Калинов като моден дизайнер. Събитието ще има и специален дрескод – Gold. Водеща ще е талантливата певица и актриса Марина Кискинова, която ще бъде облечена в модел от последната колекция на FEDE fashion studio с дизайнер Вяра Георгиева – носител на Златна игла 2016 за Модна къща на годината.

GOLDEN FASHION PARTY

Финалът на събитието е запазен за изискан коктейл, по време на който гостите ще могат да се насладят на два вида висококачествени италиански пенливи вина. GANCIA BRUT е перфектен съюз между традиция и иновации. Майсторското вино е добре балансирано – сладък букет с ванилия и зрели плодове със светъл сламено жълт цвят и зеленикави оттенъци, дължащи се на Шардонето. GANCIA ROSE е исторически продукт, който Карло Ганчия прави от средата на 1800 г. с Пино Ноар и в него вълнуващите розови балончета са направени по касически метод, без добавяне на ликьори. По време на коктейла гостите ще се насладят също на кулинарните предложения на „Рай кетъринг” и на изкушаващи десерти от сладкарници „Неделя”.

Подготовката на ревю-спектакъла е поверена на Боян Караиванов. За грима на манекените ще се погрижат професионалистите от Max Factor, а за прическите – от Beauty Club.

Снимки:
1. Проф. д.н. Любомир Стойков – председател на Академията за мода.
Фото: © Александър Нишков
2. Йордана Димитрова – лице на Golden Fashion Party
Фото: Костадин Кръстев - Коко за сп."Harper's Bazaar"
3. Певицата и актриса Марина Кискинова ще бъде водеща на събитието.
Фото: © Димитър Халачев

Golden Fashion Party се реализира с любезното съдействие на:

GOLDEN FASHION PARTY