Марина Кискинова – 4 години в класа на Стефан Данаилов

*Талантливата певица и актриса избра рокля на FEDE fashion studio за своето дипломиране

Лилия Людмилова

Марина Кискинова се дипломира в класа на проф. Стефан Данаилов „Актьорство за драматичен театър“. Преди броени дни на официална церемония, тя и колегите й получиха своите дипломи в НАТФИЗ. В емоционална среща със своя „мастер”, всеки от класа получи и подарък от него със специално лично послание.

„Не съм вярвала, че ще ми бъде толкова трудно да се разделя с моя клас. Може би защото не осъзнавах, че за това време те станаха много повече от клас – станаха мое семейство. Раздялата ни и с НАТФИЗ, и помежду ни, беше тежка”, споделя актрисата.
„Прекарахме последните четири години в репетиции и актьорска игра по десет – дванадесет часа всеки ден, всички заедно и това, че бяхме свързани с театъра, който сам по себе си е емоция, явно е оставило голям белег върху нас. Положихме много труд, за да осъществим последните представления, на които залите бяха препълнени. Всички ние плачехме на сцената, защото знаехме че сме заедно по този начин за последно”, казва още тя.

Марина Кискинова – 4 години в класа на Стефан Данаилов

За дипломирането си Марина Кискинова беше избрала рокля на FEDE fashion studio с дизайнер Вяра Георгиева – носител на Златна игла 2016 за Модна къща на годината. Моделът е къса корсетна рокля, изработена от бежов копринен сатен в комбинация с фин тюл. Акцент във визията са ефирна прозрачна панделка на едното рамо и черно коланче с цветя на талията. Аутфит, който нежно подчертава изящното излъчване на Марина.

Марина Кискинова – 4 години в класа на Стефан Данаилов

Талантливата актриса е приета първа по успех в класа „Актьорство за драматичен театър“ на проф. Стефан Данаилов. За четири години тя взима участие в постановките: „Ателие” по „Зойкина квартира” на Михаил Булгаков в ролята на Алла Вадимовна, „Красиви тела” в ролята на Джеси, Шекспир – "И само туй любов" (пътеводител в любовта за разюзданата младеж) – откъси от „Ромео и Жулиета”, The Two Noble Kinsmen, която се играе изцяло на английски език и „Перикъл”, както и едноактната пиеса на Чехов „Мечка". „Шекспир” получи и специална награда от фестивала в Москва. Постановката „Ателие” талантливите актьори на Стефан Данаилов ще играят за последно през есента на фестивала „Сцена на кръстопът” в Пловдив.

Марина Кискинова – 4 години в класа на Стефан Данаилов

Освен театралните си участия, талантливата певица и актриса играе главна роля в сериала "Sex, лъжи и TV". Марина Кискинова взима участие и в американската продукция The search for Sophie Parker („Търсенето на Софи Паркър”).

Марина Кискинова – 4 години в класа на Стефан Данаилов

Марина Кискинова – 4 години в класа на Стефан Данаилов

Снимки:
1. Марина Кискинова, заедно с баща си (вляво) и майка си (най-вдясно).
2. Марина Кискинова и проф. Стефан Данаилов.
3. Марина Кискинова с част от колегите си и проф. Стефан Данаилов.
4. – 5. Марина Кискинова в рокля на FEDE fashion studio, заедно с нейни колеги.
Фото: Руслан Кискинов