adidas Originals = PHARRELL WILLIAMS Пролет/Лято 2016

От 12 май е налична по-обширна колекция, която продължава историята ‘Pink Beach’ за adidas Originals = Pharrell Williams Пролет/Лято 2016, гамата предлага цялостен летен гардероб за възрастни и деца и се отличава с илюстративни икони на Фарел Уилямс. Вдъхновена от сияещите вибрации на слънчевия остров, духът на колекцията съживява страстта към музиката на Фарел, като изкуство и мода се комбинират с духа на Originals.

adidas Originals = PHARRELL WILLIAMS Пролет/Лято 2016

За жените колекцията предлага красиви бикини с щампи, вдъхновени от дивите островни гори, спортни горнища от деликатен шифон и зашеметяващо 'Artist Poncho' изработено от водоустойчива мрежа с иконичните три ленти на adidas. За мъжете цветни ризи и шорти с щампи, както и иконични силуети, като тениска с трилистно лого и колежанско яке.

adidas Originals = PHARRELL WILLIAMS Пролет/Лято 2016

Класически тениски с трилистно лого и потници, както и вълнуващи нови силуети - хавайски ризи и бермуди украсени с уникални игриви и жизнерадостни щампи на завъртулки, думи, настроения, вибрации, които създават поразителна цялостна щампа идваща от въображението на Фарел, неговите усещания и чувства. Други облекла предлагат честота близка до сърцето на артиста - 528HZ, 528 Херца е честотата, която е в центъра на “музикално математическата матрица на сътворението.“ Повече от всеки друг открит звук, “LOVE frequency” (честотата на любовта) резонира в основата на всичко. Тя свързва вашето сърце, вашата духовна същност със спираловидната реалност на небето и земята.

adidas Originals = PHARRELL WILLIAMS Пролет/Лято 2016

За тази колекция Уилямс проектира шик и удобни модели обувки, които говорят открито за вдъхновението му от островите. Elastic Slip On и Elastic Lace Up се отличават с горна част от еластични ленти и моделирани от набук елементи. И двата силуета се предлагат в ярко небесносиньо и сиво. Всички обувки имат хипер цветни стелки, отличаващи се с психеделични анатомични рисунки на човешки крак – щрих на Уилямс, който загатва за неговото въображение и творчески дух.

adidas Originals = PHARRELL WILLIAMS Пролет/Лято 2016

Колекцията на adidas Originals = PHARRELL WILLIAMS ‘Pink Beach’ за Пролет/Лято 2016 има и мини версия за деца. Детската линия предлага иконични илюстрации от основната колекция, които са умалени, за да могат децата да се включат в летните забавления. Сред моделите има артикули като колежанско яке, потници, тениски и шорти, всичките предлагани за деца от 0 до 5 години.