Изтокът е могъщо вдъхновение

Женственост, сексапил, динамика и лукс са опорните точки в естествената философия на дизайнерката Нели Колева. С перфектна конструкция и линия, с щипка артистичност, нейните дрехи превръщат всяка жена в индивидуалистка. Дизайнерката облича политическия и бизнес елит на България. Нели Колева твори вече 27 години и е носителка на множество награди и отличия за мода. Участвала е в престижни модни изложения в Париж и Амстердам. Нейни колекции са излъчвани по FTV - фешън канал.

Изтокът е могъщо вдъхновение

Новата колекция на дизайнерката Нели Колева – Светлините на Шанхай, разкрива съвършенния флирт между Европа и Азия, възпявайки ефирния лукс на Изтока, манга съвършенството на японския рисунък. Облеклата са от 100 процента коприна. Злато, нашивки, брокат - шикът на Европа се прелива в романтиката на Изтока. Каскади от цветове, фини силуети, флорални мотиви - изкушенията са непреодолими. Рокли галят коленете, златни бродерии очертават талии и рамене, високи яки и цикламен щрих допълват съвършенството и нежността. Традиционният азиатски костюм среща своята постмодерна интерпретация. Динамиката обещава артистичност.

Изтокът е могъщо вдъхновение

Туники и рокли смело са комбинирани с панталони в ярки багри. Асиметрията дава свобода и изгражда нова линия. Цветовете са дълбоки, наситени, типични за Изтока - френско синьо, бордо, екрю с лилави нюанси, циклама, черно, оранж със зелено, електриково.

Изтокът е могъщо вдъхновение