Македонската тв звезда Ване Марковски журира Мистър България 2016

Националният конкурс "Мистър България 2016" тази година е под мотото „Просто неустоим“ и ще се проведе на 10 май в модерната EFE Marinela.

Момчета от София, Варна, Пловдив, Айтос, Плевен, Благоевград, Средец, Стара Загора, Монтана, Видин, Лом и Бургас ще мерят сили в красивата модна надпревара. Гала-спектакълът на конкурса е на 10 май в модерния хотел Маринела домакин на Sofia Fashion week.

Победителят заминава през юли за най-добрия световен мъжки конкурс за красота, където ще премери сили със 130 участници от целия свят, каза Атанас Лазаров, oрганизатор на конкурса. Притежател на марката "Мистър България" е музикалния продуцент Доно Цветков.

Македонската тв звезда Ване Марковски журира Мистър България 2016

За първи път в историята на конкурсите за красота, всички момчета ще преминат през 3D сканиране, а изготвените фигури ще бъдат продадени на търг с благотворителна цел.

За избора на най-красивия българин, какви са актуалните критерии за подбор и повече информация „зад кулисите“ очаквайте от Атанас Лазаров, международен моден директор, собственик на Агениция за публични комуникации ПРофайл,създател на марката Мистър София и лицензиант на марката Мистър България 2016.

Италианският моден бранд Please love me, Vilebriquin, MSUIT и Carducci обличат претендетите за престижния приз.

Хотелите Роял Спа Велинград и морския бутиков Dune са генерални партньори на събитието. Ексклузивен хотелски домакин Маринела хотел- Виктория Груп. Руска водка N 1 Beluga, Gazsprom, TOM FORD, Qwell, Fitnes PULSE, VItamin well, Happy, BIOMET, LENOVO, Виктория СПА, Les Fleurs, Wilkinson и Rolse Rois са пък ключовите партньори на ПРофайл international подкрепящи бляскавата вечер за избор на най-красивия българин.

За един по добър, здравословен и спортен начин на живот ще апелират участниците и ще докажат, че освен красота, спортен дух имат и интелект, и амбиции за успешна кариера.

Неверотният ангелски глас на Теди Кацарова и Deep zone, Елена Брусарска, EVA, Нилолай Манолов ще огласят модерната зала за събития EFEв хотел Маринела.

В журито ще видим Ване Марковски, най голямата медийна звезда на Република Македония. Освен най-култов водещ в националната телевизия Канал 5 е и водещ на рейтингово кулинарно предаване. Водещ на редица светски събития, както и на реалити формата за музикални таланти - Звездите на Гранде - Сръбско македонска продукция. Марковски е и водещ на сутрешният блок на националното радио на Македония - Свободна Македония, познат и от ТВ екрана и от радио ефира, Марковски се утвърди като най-талантливия и модерен журналист в южната ни съседка.

Македонската тв звезда Ване Марковски журира Мистър България 2016

Македонската тв звезда Ване Марковски журира Мистър България 2016