Никол Шерцингер заряза
Григор Димитров?


Британското издание The Sun излезе с "есклузивната" новина, че горещата латино дива Никол Шерцингер се е разделила с българския номер едно в тениса, Григор Димитров, тъй като "тя иска отношенията им да станат по-сериозни, а Гришо не е готов за това".

Вестникът твърди, че 37-годишната певица желае вече да има деца, а 24-годишният Димитров отказва да се задоми.

Двойката се среща от втората половина на миналата година - това е първата сериозна връзка на Никол, след раздялата и с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, с когото бяха заедно от 2007 до 2015 година с няколко раздели и повторни събирания.


Никол Шерцингер заряза Григор Димитров?


Според източник на Sun "Никол и Григор са на различни фази от живота си. Тя наистина го харесва, но иска да се установи - нещо, за което той все още не е готов. Това е същата ситуация, която тя имаше и с Люис, поради което връзката им беше в застой". И допълват още: "Никол остави вратата леко открехната, в случай че Григор се реши да се обвърже - тя се надява, че той може да се върне с предложение".

Разбира се, веднага се появи и опровержение. Британският сайт MailOnline излезе със заглавие: "Това е напълно невярно" - Никол Шерцингер отрича слуховете, че се е разделила с тенис звездата Григор Димитров". Според медията, представител на певицата е потвърдил специално за тях, че слуховете за раздялата на двойката не са достоверни.


Каква е истината все още не е ясно, но докато ситуацията се разплита, можете да подкрепите Григор Димитров в гласуването за
Най-стилни мъже 2016 и да си спечелите направено по поръчка
мъжко сако.


Снимки: ЕПА/БГНЕС