Уникалният спектакъл на Нешка Робева отново на варненска сцена

Той е част от благотворителния възпоменателен концерт „Завинаги с нас”, организиран от Форум „Възможност за бъдеще”, в помощ на децата на загиналите полицаи.

Уникалният спектакъл на Нешка Робева отново на варненска сцена

Нешка Робева и нейната формация “Нешънъл АРТ” отново ще бъдат на варненска сцена. През своите 10 години съществуване, формацията е дала на света 7 самостоятелни спектакъла, блестящ израз на съвременен поглед към българските и балкански традиционни музика, песни и танци. През 2002 година спектакълът „Два свята" става първото българско представление на Бродуей.

Уникалното им участие ще включва най-доброто и отново ще остави без дъх и с насълзени очи варненската публика и то по невероятен начин. И най-хубавото е, когато подобно преживяване е отдавна очаквано.

Това ще се случи на благотворителния концерт в Двореца на културата и спорта, чиято цел е събиране на средства за летен лагер на децата на загиналите, при изпълнение на служебния си дълг, полицаи. Това е кампания с позитивен заряд и изразява отговорността на цялото ни общество към децата, останали без бащи.

Заедно с Нешънъл Арт в полза на децата на загиналите полицаи на сцената ще излязат участниците в БГ Евровизия Денс Студио „Creators” "Всички ние сме творци” – обичат да казват танцьорите от „Creators”. Именно танцът е начин да се предава настроение, и „Създателите” го доказват на всяко свое представление.

Народните танци на Школа „Колеви” ще докажат, че да правиш това, което обичаш означава просто да му се отдадеш изцяло и да радваш с него хората около теб.

„Интро“ са сред най-популярните квартети в България, сформиран от студенти от Музикалната академия в Пловдив.

Концертът включва над 11 изпълнители, звезди на българската сцена, които умеят да вдъхнат оптимизъм и живот с много цветове, енергия и красота.

Безапелационно зад благотворителната кауза застават Общински детски център и Бистра Бъчварова, геният на електрическата китара Жоро Петров, Виктория Георгиева и Дарина Йотова от Х Фактор, народната певица Ева Добрева, Варненска Академия по айкидо, със свои танци ще се представят и Шоу балет „Екстра”, Школа "Ели Денс " и още куп други варненски и национални изпълнители.

Денят е 9 април, събота, от 18 часа, а мястото – Дворецът на културата и спорта в гр. Варна.

Всеки, който иска да подпомогне благотворителната кауза, може да закупи билет от Eventim, Grabo, ДКС-Варна.

Повече информация да намерите във фейсбук страницата на събитието. https://www.facebook.com/koncertzavinagisnas