Топдизайнерът на Carducci Осман Узун идва за втори път на Sofia Fashion Week

По покана от българска страна на Виолета Донкова и Петя Димитрова модните диктатори на лидера M SUIT отправиха отново покана топдизайнера на Carducci да гостува и на второто престижно издание на Sofia Fashion Week 2016.

През есента на първото издание на модната седмица бе представена ултра модерна и стилна колекция мъжка мода на Carducci с главен дизайнер Осман Узун.

Топдизайнерът на Carducci Осман Узун идва за втори път на Sofia Fashion Week

Проектирани и произведени с най-високите стандарти за истинските ценители, които обичат да се обличат както класно, така и комфортно. Carducci е бранд, който се харесва на господа с висок стандарт и преследващи съвременните тенденции.

На второто издание на модния маратон Carducci ще покаже ексклузивни колекции костюми, сака, панталони, ризи, трикотаж, мъжки памучни дрехи, палта, колани, обувки и други видове аксесоари в две различни линии за Spring/Summer & Fall/Winter.

Съвременните колекции, които вип зрителите ще могат да видят първи са сложно проектирани в допълващи се понятия и произведени с достъпна ценова политика, както за клиенти на едро, така и на дребно в две различни разфасовки като Slim-Fit & Regular-Fit.

“Ние вярваме, добре направеното облекло е ключът за един мъж да изглежда най-добре.”, казват от марката.

От българска страна първи клиенти на бранда станаха модния директор Атанас Лазаров, тв водещия Драгомир Драганов, Али Алиев, Краси Минев и Владимир Памуков.

Топдизайнерът на Carducci Осман Узун идва за втори път на Sofia Fashion Week

За световен мъжки конкурс в Анталия, Турция модeлът Ивел Йорданов, един от финалистите на Мистър София 2015 ще представи страната ни с два уникални костюма, специално изработени от модната централа на Carducci.