adidas StellaSport разчупва границите с иновативна колекция Пролет/Лято 2016

Прехвърчат искри, когато колективната енергия на активните момичета се възпламени от новата колекция Пролет/Лято 2016 на adidas StellaSport. Вдъхновена от безгрижието на калифорнийските лета на 70-те години, колекцията улавя енергичния дух на сезона с игрив и неочакван набор облекла, обувки и аксесоари. Букви в цветовете на дъгата, тай-дай ефекти и графични принтове на рози оживяват, за да покажат жизнената динамика на градското игрище и функционалността на колекцията.

adidas StellaSport разчупва границите с иновативна колекция Пролет/Лято 2016

Този сезон, Юли показва как активните момичета правят чудеса на улицата в монохромни силуети с преливащи се в цветовете на дъгата букви StellaSport. Черното спортно горнище с качулка е създадено за движение и е проектирано с технологията Climastorm©, позволяваща на истинските бойци от спортовете на открито да са неудържими.

Градските клики демонстрират своите умения без да усещат жегата, облечени в Climalite© лого тениски от органичен памук в бяло или сиво и продължават напред в дръзки трикотажни спортни клинове с черни щампи, които осигуряват допълнителен комфорт. Създадени да устоят на дръзките решения на носещите ги, обувките Ively за този сезон са изработени от дишаща материя в черно и имат омекотяващ ефект благодарение на новата технология Bounce©, за да се справят с бързите, разнопосочни движения.

adidas StellaSport разчупва границите с иновативна колекция Пролет/Лято 2016

Колекцията продължава с игриви материи с тай-дай ефект, които носят в себе си летните вибрации, за да вдъхновят активните момичета за движение. Бъдете дръзки и се преобразете от глава до пети с тай-дай топ, яке и шорти с връзки на талията. Завършете тази енергизираща цветна експлозия с новите маратонки adidas StellaSport Zilia, идеални за високо интензивни тренировки. Създадени като конструкция от една част и със супер гъвкава подметка с технологията Adipure©, маратонките позволяват неограничено движение и активират мускулите, за да създадат усещането, че тичаш бос. Стратегически позиционирани отвори осигуряват максимален комфорт и дишане, докато тай-дай оцветената подметка и фосфоресцираща каишка гарантират забележителен стил и през нощта.

Вибриращите коралово-червени щампи на рози се съчетават със спортните силуети за градски прочит на пролетните цветове. Създайте открояваща се визия с яке с принт на рози и Climalite© спортно бра с частично подплатена конструкция, която независимо от ситуацията осигурява изключителна поддръжка. Комбинирайте с розов спортен клин Climalite© с жълти кантове и високи маратонки Irana, предлагани в нови цветови комбинации, за да създадете забележителна визия, която се движи без усилие от спортната зала до дансинга. Предлагащи изключителна стабилност на глезените, маратонките Irana се характеризират с технология за високо сцепление, позволяваща на активните момичета заедно с останалите от групата да са във форма цяла нощ. С повишаването на температурите, скочете първи във вълните с атрактивен бански с щампа на рози.

adidas StellaSport разчупва границите с иновативна колекция Пролет/Лято 2016

Вдигнете високо летвата и влезте в светлините на прожекторите със задължителния за сезона Onesie (гащеризон). Вдъхновен от силуета на ретро екипите за борба, тази динамична дреха позволява абсолютна свобода на движението, докато Climalite© ви поддържа сух през цялото време. Надграждайте, за да постигнете уникален спортен вид с отделни елементи в енергични и свежи цветове като лазурно синьо и зелено; сивият къс топ и ярко зеленото спортно горнище с качулка с лого принт, заедно с дълги до коляното чорапи помагат за постигането на възпламеняващ външен вид. Ултра леката чанта за кръста в ярко червено и зелено държи на сигурно място личните вещи, докато Ivory Shoe имат омекотяваща подметка, която осигурява на активните момичета стабилна опора в продължение на километри.