Fox Life ще излъчи втория сезон на "Връзки"

Снимките на новите 10 серии започнаха

Любимият на дамите канал Fox Life ще излъчи епизодите от втория сезон на успешния български сериал “Връзки” още тази пролет. Премиерата е на 4-ти април от 22:00 ч. Сериалът ще се излъчва едновременно в България, Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания.

Fox Life ще излъчи втория сезон на

Феновете на първата нашенска градска комедия с елементи на драма, отново ще станат свидетели на напрегнатите и комични взаимоотношения в едно наглед нормално семейство. След една година танц със смъртта, Тони е напълно променен. След една година танц с двойствения живот, Мика също. Ще си дадат ли сметка героите в новия сезон на “Връзки”, че в брака най-лесно може да се прости изневярата, а най-трудно скуката? Какво ще се промени, когато Тони разбере кой е тайният мъж в живота на Мика? И кое ще провокира избухването на истинска предразводна война? В нея ще бъдат замесени всички: бивши и настоящи любовници, деца, родители, родители на родителите, медиатори, адвокати и всички възможни приятели... В продължението на “Връзки” отново ще бъдат засегнати темите за стойностите на днешния брак, неговия смисъл и безсмислие, секса, изневярата, компромиса, отчуждението, преоткриването и непрекъснатото търсене на идеалния партньор.

Fox Life ще излъчи втория сезон на

“Каналите на FOX традиционно предлагат най-доброто телевизионно забавление, произведено в Америка и Европа. Вярваме, че и български продукт ще отговори на високите очаквания на нашата аудитория. Очакваме с нетърпение развитието на сериала.” - коментира Красимир Николов, старши вицепрезидент за Централна и Източна Европа на FOX Networks Group.
“Първият сезон, който в момента излъчваме на Балканите, се радва на интерес и беше приет много позитивно в Сърбия.”

Fox Life ще излъчи втория сезон на

И във втория сезон на “Връзки” ще продължат да участват любимите на всички актьори – Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анжела Недялкова, Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова, Николай Ишков и Лорина Камбурова. Екипът на продукцията обещава още звезди, които ще се появят в каста и ще изиграят самите себе си.

Fox Life ще излъчи втория сезон на

Продуцент на сериала отново е “Емо Вижън”, в екипа влизат режисьорите Димитър Димитров и Виктор Божинов, сценаристката Ваня Николова, операторът Борис Славков. През януари FOX Networks Group придоби правата за излъчване на първия сезон на “Връзки” за 8 територии, в които оперира. Комедийно-драматичните серии се излъчват в прайм тайм всеки понеделник по Fox Life в Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания.

Fox Life ще излъчи втория сезон на