Ева Борисова вкара София Борисова в Холивуд


Малко преди представянето на най-новата си колекция Fashion and Diamonds, топ дизайнерката София Борисова намери време да се погрижи и за себе си.

Трикратната носителка на "Златна игла" е твърдо решена да се подложи на цялостно преобразяване, без да ляга под ножа. Тя се остави в ръцете на кралицата на пълната промяна Евелина Борисова. Родният елит вече се е убедил, че единствено в Къщата на Ева до Южния парк са събрани всички хай тех апаратури и терапии, с които звездите в Холивуд се поддържат млади, слаби, здрави.


Ева Борисова вкара София Борисова в Холивуд


Следващата сряда София Борисова ще покаже в столичния хотел Рамада най-новите си Haute couture тоалети и булчински рокли - висша мода. Дизайнерката твърдо е решена самата тя да заблести като диамант в компанията на Цвети Пиронкова - лице на колекцията. Затова най-успешната българска дизайнерка започна промяната си с лифтинг за един час без операция. Така Ева Борисова я вкара в звездната компания на Гуинет Полтроу, Линда Еванджелиста, Шарън Стоун и куп родни знаменитости. Всички те избраха станалите хит в Холивуд методи за пълна промяна, но без скалпел.