Анелия Иванова е Мисис България Европа 2015

Участичките от конкурса Мисис България 2015 с тоалети от Bridal Fashion

На 30 октомври, петък в бална зала се проведе 17 - тото издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2015”.

Анелия Иванова е Мисис България Европа 2015

Повече от 600 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 15-те финалистки, които се бориха за титлите „Мисис България Universe”, „Мисис Бългaрия Europe”, „Мисис България World”, „Мисис България Millenium”.

Анелия Иванова е Мисис България Европа 2015

Прави впечатление, че все повече се увеличава интересът към конкурса от страна на омъжени дами с висше образование и престижни професии.
“Предполагам, че това се дължи на имиджа на конкурса, който се утвърди не само като надпревара по красота, но и като институция, която работи сериозно за различни обществено значими каузи”, коментира организаторката на конкурса и собственик на марката „Мисис България” – Меги Савова.

Анелия Иванова е Мисис България Европа 2015

В първи тур участничките показаха колекцията на носителката на титлите „Мисис България“ - Вики Божилова, специално създадена за конкурса.

Във втрория тур участничките дефилираха с членове на техните семейства, а в третия тур по традиция участничките дефилираха с официалните тоалети на “Bridal Fashion” – ексклузивен представител за България на Pronovias, Badgley&Mischka, Sherri Hill, Roccobarocco.

Тази година средствата, събрани от кампания на „Мисис България“ бяха предоставени на Министерство на вътрешните работи /МВР/ в лицето на Директора на Столична Дирекция на вътрешните работи /СДВР/ старши комисар Младен Маринов за децата на загиналите при изпълнение на служебния си дълг служители на МВР.

Анелия Иванова е Мисис България Европа 2015

Информация за победителките:
Специална награда на организаторите “Mrs Bulgaria Famous Earth” спечели Билгихан Джелил от град Кърджали, зодия дева по професия е стоматолог;

“Mrs Bulgaria” 2015 Europe – Анелия Иванова
От град София – зодия близнаци; има висше образование – комуникационна техника и технологии; управлява собствена консултантска фирма; има 2 дъщери; любимият й девиз е „Аз мога“.

Анелия Иванова е Мисис България Европа 2015

„Mrs Bulgaria” 2015 World – Стойка Николова
oт град Дупница – зодия лъв; магистър клинична психология;

“Mrs Bulgaria” 2015 Millenium – Венета Славова
oт град Пловдив – зодия водолей, магистър по психология; разработва собствена марка за дамски обувки; предстои издаването й на втора книга по психология;

“Mrs Bulgaria” 2015 Universe – Габриела Георгиева
oт град София – зодия скорпион; завършила е висше образование в Лондон; в момента следва второ висше образование; мениджър на АГ болница.

Bridal Fashion благодари на всички дами, избрали тоалети от едноименния бутик.