Един от ангелите на Victoria's Secret разказва за диетите

Моделката Линдзи Елингсън сподели пред Business Insider, че не вярва в очистването със сокове и гладуването, а също че изобщо не прибягва до диети.

Един от ангелите на Victoria's Secret разказва за диетите

"Не прибягвам до разтоварващи дни със сок, много ми идва. Включвам го в менюто си, но все пак ям през деня", твърди красавицата.

Освен това тя смята диетите за безсмислено самоизтезание: „Храната е създадена, за да получаваш енергия, да се чувстваш добре. Аз се храня със здравословна храна, но това не са диети“, разкри участничката във 8-те ревюта на Victoria's Secret.

Линдзи разказва, че когато трябва да влезе във форма яде и земна ябълка.

Моделката признава, че не е идеална, особено през есента, когато наближава празника Хелоуин и в менюто се появява любимата й тиква. Тя дори си позволява сладкиш с тиква.

Линдзи също разкрива, че след всяко голямо шоу на Victoria's Secret моделките ядат пица: „Това е много забавно. Захвърляме тоалетите от ревюто, слагаме джинси и тениски и ядем пица. Така се възнаграждаваме, че сме се старали цяла година“.

Тя също признава, че да си в добра форма изобщо не означава да си слаба: „За мен това означава да бъда с тен и да имам форми. Аз обичам моята фигура да прилича на пясъчен часовник“, поясни Елингсън.