Преслава за Cliche Reborn

cliche.bg е онлайн бутик създаден от сестрите Елица Илиева и Цветина Любомирова, в който можете да откриете различни брандове за стрийт мода и коктейлни облекла. Собствени марки на онлайн магазина са Cliche - ежедневни и парти дрехи с различен дизайн и секси силует, предназначени за младите по дух, динамични и стилни дами с модерно мислене и Cliche Reborn - лимитирана серия бутикови рокли, подходящи за официални поводи и вечерни събития, които могат да се изработят по индивидуален размер.

Преслава за Cliche Reborn

Cliche Reborn е бутикова марка от висок клас, специално създадена за дамите, търсещи тоалет за официален повод, коктейл или специално събитие. Дрехите с марка Cliche Reborn са ръчно изработени със специално внимание към детайла. Произвеждат се в лимитирани бройки с възможност за изработка по индивидуални размери.

Преслава за Cliche Reborn

Преслава за Cliche Reborn

Брандът избра поп фолк изпълнителката Преслава да бъде лице на колекцията. Това е втората колаборация на певицата с марката. Със своето уникално излъчване, хитмейкърката завладява и обектива.

Преслава за Cliche Reborn

Преслава влезе отново в къщата на реалити шоуто Vip Brother като гост-звезда. За своето второ появяване, звездата избра именно тоалет на Cliche Reborn.

Преслава за Cliche Reborn

Фотограф: Kostadin Krustev - Koko Photography
Грим: Ceco Andreev Makeup artist
Коса: Ivaylo Kolev HairStylist